Kuupäev: 08. June 2013, kl 06.39
Hommik!
Ma jätan oma kaalunumbri samaks. Jätkuvalt pendeldab 88-90kg vahel
...ja nii juba viimased 2 kuud kohe.
Vaatasin nüüd tõsiselt oma eesmärgi üle ja vist aiman milles asi. Nimelt ma aprillis tegin sõbrannaga Endomondos võistlust, kes kuuaja jooksul rohkem kaloreid kaotab ja siis muutsin oma trennide korra siin ära ning kaaluabi lubas mul rohkem süüa. Sõingi. Terve aprill oli täieli ekstreem sportimise osas. Hasart oli nii suur, et mõningatel päevadel sai tehtud 4 trenni päevas ja ligi 20 trenni nädalas. Aga pärast aprilli üritasin maha rahuneda, aga ei muutnud sportimise osa siin, sest mõtlesin, et tegelt ju spordin ikka 3-5x nädalas ja algul nii oligi, aga juunis olen hetkel vaid 3x nädalas jõudnud trenni teha. Usun, et pean oma lubatud kaloraaži ka piirama, et jälle liikuma asja saaks.
Teine asi mida ma kahtlustan, miks mu kaal seisab on päevad, mida pole 2-3 kuud olnud. Mul mingid uued rasedusvastased tabletid, mis tsüklit ei reguleeri ja mingil põhjusel pole päevad tekkinud nende uute tablettidega. Rase ei ole, aga tunne on pidevalt nagu enne päevi, et keha on paistes, et kohe-kohe peaks nagu päevad hakkama. See tunne on viimased 2 kuud juba olnud. Igaljuhul pean arstile minema ja ütlema, et need tabletid mulle ei sobi.
Kõik teised on siin nii tublid olnud ma vaatan. Kaal ikka langeb, kasvõi tsipakenegi. Tublid olete!