Kuupäev: 31. August 2013, kl 20.18
Tere!
Minule pole suvi kaalunumbri osas mitte midagi head toonud. No ja olgem ausad, pole just kõige tublim olnud ka. Toitumise jälgimine kukkus puhkuse ajal ära. Trenn jäi samuti puhkuse ajal kesiseks, küll pärast puhkust hakkasime uuesti tegema ning ümbermõõdud nii ilusti vähenesid, aga siis tuli suur hoop ning mingisugune kaalulangetus enam ei huvitanud.
Nüüdseks olen ma pea 4 kg raskem, kui siia sai algne kaal.
Vaikselt olen jälle end kätte võtnud. Eesmärk on nüüd tähtis ka, sest kui ma lõpuks hakkan kaalu kaotama, siis on mul ka võimalus rasestuda. Praeguse suure kaalu tõttu on see raskendatud.. Ning soov rasestuda on väga suur, seega motivatsioon on jälle laes
Igatahes.. Tegin kõik tabelid ja plaanid ning taaskord lugesin elukaaslasele sõnad peale, et kurjustab ikka minu kallal. Septembriks ilmselt 14 kg enam alla ei saa

Aga olen endale pannud nüüd eesmärgi enda sünnipäevaks ehk siis 30. detsembriks 10 kg kaotada endast. Alustan vaikselt, mingeid ulmelisi numbreid ei sea kohe. Muidugi aega on 4 kuud, võimalik, et see number tuleb ka suurem, AGA eesmärk on vähemalt 10 kg.
Samas kardan, et kaal ei hakka mühinal kukkuma, sest viimaste trennide põhjal on näha olnud, et ümbermõõdud kukuvad kolinal, aga kaal üsna vaikselt.
Siinse duelli algus oli paljutõotav, suur motivatsioon oli peal ja trenni tegin suure entusiasmiga, aga lõppes ikka ja jälle samamoodi. Ma olen mõelnud, et ilmselt mul pole ikka seda õiget klõpsu peast läbi käinud, et ma alustan ja lõpetan ja siis jälle alustan.. Lõppu ei paista tulevat nendel alustamistel ja lõpetamistel. Iseenesest väga kurb, et üks inimeseloom võib nii laisk olla. Ütlen seda küll iga kord, kui jälle kaalu jälgima hakkan, et võiduka lõpuni! Aga sel korral on asi täitsa tõsine. Mida suurem ma olen ja kauem viivitan langusega, seda kaugemale lükkub aeg oma pisikese sünnini.
Suvi on üks paras katsumus kaalulangetamisel, talv on ehk parem
Teie vähesed, kes te siia alles olete jäänud, olete väga tublid olnud. Kiitused teile! Tublid naised!!