Kuupäev: 10. June 2014, kl 04.23
Tere.
Tegelikult olen lahtise küna ees,olen proovinud kõike süüa,mis vähegi võimalik...
kuid tegelikult,sellest valikust on väga vähe asju,mida võin süüa.
Mul on haigus,millest ei parane ma iial-on paremaid aegu ja on olnud selliseid aegu,kus vajan haiglaravi,sest ise enam toime ei tule.
kuidas teha menüüd,mis rahuldaks minu keha ja kaal langeks,mitte ei oleks tõusulainel
toitudest võin süüa,arsti soovitusel ainult-puu ja juurvilju,lihast kana ja kalkun,kala,kas keedetud või siis küpsetatud.riis ,tatar,kaer,jne.
piimatooteid ei ole lubatud,kuigi ma neid armastan,muna ei ole minu menüüs,kuigi ma ikka vahel söön,kuid siis kindlasti võtan allergiatableti
terve aasta sõin nii nagu arst ütles,selle tagajärg on käes,suur kaalutõus ja langus on nii raske tulema
raviarst lohutab,et see on aasta nr.seotud.
perearst jälle sõnab,et kaalu peaks langetama,ise soovin ka väiksemat kaalu
soomes arst jälle ütleb ,et kõike võin süüa väheke,seda mida tahan,et ju organism nõuab seda
ma olen kõike proovinud,kuid keegi,arstidest ei suuda sellist menüüd ,mulle teha,mis rahuldaks minu vajadusi ja kaal oleks normaalne
vitamiine söön ,jälle selle pärast,et need toetavad minu nahka ,ma ei saa nii palju vitamiine toidust,kui organism läbi töötab.
see on ,nii segane jutt ja haigus sama segane,kuigi muidu muud näidud on ,mul korras-vererõhk enne madalam,kui kõrge,kolesterool norm. piires,kõik siseorg terved
kui nüüd väheke nalja teha,siis minis ja õlad paljad ma küll käija sa

ikka varukad sõrmedeni ja seelik maani või püksid jalas