Kuupäev: 10. November 2014, kl 06.49
Tere tublid ja hakkajad!
Ostsin uue patarei ja see näitab kas tõusu või õiget kaalu nr.Olgu siis nii ja alustan siis nii öelda uuesti!
Tegin oma toitumises suured muutused,korjasin kokku kõik teiste teadmised ja kogemused,lisasin menüüsse palju toiduaineid,mida olen vääääga pikalt vältinud,püüdsin tasakaalu saavutada,sest varem ikka libastusin ja ehk oli asi ka selles et midagi oli puudu mu organismil,proovin nüüd nii.
Esialgu pidi kaal veidi tõusma kuid sutsu hiljem keha pidi harjuma,eks näis.Katsun olla järjekindel,tegelikult hakkasin rohkem nüüd sellele rõhku panema see tõttu et olen-olin väga pikkade ja suht norm juustega,suvest alates hakkasid meeletult välja langema,häire kella väga ei löönud,aga ilma asjata.Nüüdseks kui analüüsid näitasid et mul on nii palju vitamiine puudu,kuigi sõin suht häid vit-komplekse.Eile siis sai 50cm minu juustest prügikasti,järgi veel on ühtteist kuid hõredam ja enam mitte ilus.
Sai nüüd ka soetatud ravi sellele ja toidu muutus.Loodan et juuksed taastuvad ja kaal langeb ilma et kehal jääks vajaka millestki.Eks näis mis saama hakkab,praegu olen optimistlik!
Kaunist uut nädala algust,ehk ilmub ka päike,muidu tekib väike masekas!KALLID!