Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123456Järgmine
Asukoht: 5 / 6
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kaasu
Kuupäev: 08. November 2013, kl 08.14

Nii, tänase seisuga siis -400g, asi seegi smiling smiley Kuigi vahepeal nägin isegi selle kaua oodatud 62kg kaalul ära, 62,9kg siis grinning smiley Kaal on langenud kiiremini, kui arvata oskasin. 1,5 kuuga -4,5kg on minu jaoks väga hea tulemus, arvestades, et kilosid tahan alla saada ainult 6-7 smiling smiley
Edu edaspidiseks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 08. November 2013, kl 08.27

Tubli! Ursull on eriti kõva tulemuse kirja pannud the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 08. November 2013, kl 08.34

Tere tüdrukud!

Mul on väga hea meel siin juba kirja pandud suurepäraste tulemuste üle. Endaga ma muidugi rahul pole ja praegu päriselt aru ei saa, mis toimub. Kuigi 0 on ju ka väga ok - vähemalt pole juurde tulnud. Kavatsen esmaspäevast minna uuesti üli rangele LCHF toitumisele ja vaadata, kas saan selle platoo murtud (esmaspäevast põhjusel, et ema sünnipäeval kartulisalatit kavatsen süüa ja kindlasti pühapäeval tüki kooki kõikide isade auks).
Soovin teile suurepäraste tulemuste jätkumist!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Katrika
Kuupäev: 08. November 2013, kl 09.12

Mul pärast plussiringi taas miinus, jeee!smiling smiley

Ursull, see tulemus on ikka uskumatu! Lahe! Kuidas enesetunne on? Ei ole mingit nõrkust vms jama? Entusiasm on ka vist suur?smiling smiley

Vaatan, et Kaasu teeb ka siin ilusaid tulemusi. Järjekindlalt miinuses ning kokkuvõttes on see miinus juba väga korralik! Kas su taktika on endine nagu siin alguses kirjutasid, või oled selle 1,5 kuu jooksul mingeid muutusi sisse viinud?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 08. November 2013, kl 09.38

Minu enesetunne on väga hea. Väsimust ei tunne, kõht on nii täis, et vahest ei jaksa isegi õhtusööki süüa.
Poleks arvanud, et see mulle nii mõjub.
Treener ütles, et vaid alguses kukub kaal kolinal. Keha vabaneb mürkidest ja sooltesse kinni jäänud toidujääkidest. Pärast hakkab aeglasemalt minema.
Eile oli mul esimene treening koos oma personaaltreeneriga. Sain nüüd treeningkava ka talt, mida ma tegema pean hakkama. Loodan nüüd veidi lihast ka kasvatada.
Aga kui juba ise näed, et ON VÕIMALIK kaalu liikuma saada, siis tekib entusiasm ja tahaks veel ja veel ja veel....

Päikest teile! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kaasu
Kuupäev: 08. November 2013, kl 21.11

Mul pole jäänud aega trenni tegemiseks viimasel ajal ja vee joomine on ka unarusse jäänud mõnel päeval, söögiga aga piiran ja tarbin endiselt vähem, kui kulutan. Viimasel ajal on mul ka stressi palju, ja ma pole see stressisööja,, pigem on mu kurk kui kinni nööritud, kui raskem periood on, eks see annab ka oma panuse. 6 aastat tagasi võtsin ma ka "tänu" stressile kõvasti alla, kaalusin siis oma 170cm pikkuse juures 57kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 09. November 2013, kl 09.05

Heia. Minu kaal ütles ikkagi üles. Kaalusin seega trennis ja tegelikult õiget tulemust ei teagi. Ostan uue ja kaalun järgmisel reedele smiling smiley.

Ursull - mul on sinu pärast heameel smiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: anny22
Kuupäev: 11. November 2013, kl 09.18

Hei, teile seal!
Kõigepealt tahaksin ma õnnitleda sind, Ursull- oled väga tubli ja suure asjaga hakkama saanud! Super mees sul ikka on, minu oma saadaks mu kuu peale, kui mingist personaaltreenerist juttu tuleks.. tongue sticking out smiley Kuigi talle endale kuluks see väga ära winking smiley Mul vedas aga jälle sellega, et võitsin maikuus Facebookis endale personaalse treening- ja toitumiskava. Asusin ka seda kohe hoolega jälgima ja esimese kuu tulemuseks oli ka kohe-hopsti, -4 kg(ainult toitumisega).Hiljem on sellest suht raskekinni pidada olnud, sest see sisaldab palju selliseid toiduaineid, mida peab poest ostma ja suures osas kana ja kala.. tongue sticking out smiley Kõik oleks väga ok, sest mulle hullult maitsevad need asjad kõik, aga mu mees on nagu haige, kes selle asemel, et ise samamoodi toituda, hoopis vingub ja vigiseb iga asja kallal..et milleks sulle see ja miks sa käid nii palju poes ja ostad kõike meeletult kokku..bla-bla.. Eks võib ju tal ka mõnes asjas õigus olla, kuid... kurvaks teeb lihtsalt.. Eks ma tasapisi ikka püüan seda ka järgida, kuigi raske on, kui sa pead iga asja juures pikalt aru pidama, kas ma ikka võin ja saan seda endale lubada või tuleb sellest suur tüli ja riid.. sad smiley Ma ei saa kuidagi lahti sellest meeletust magusaisust, mis mind kogu aeg piinab, kohvi hakkasin küll kava kohaselt päevapealt ilma suhkruta jooma, aga muud magusat pean ikka päeva jooksul saama..eks see ongi mu üks komistuskivi.. tongue sticking out smiley täna pole ma veel hommikust söönud, aga lähen kohe ja üritan tänasest asju õieti tegema hakata..püüan vähemalt. Veidike raskusi onka veel nende heade rasvadega, sest pähklid mulle eriti ei maitse..no kui, siis õige vähe kreeka pähkleid ja vahel ka halvaad söön..see oli ka lubatud winking smiley
OK, olge siis jällegi tublid ja ma püüan ka paremini! Reedeni jälle!

oihh, ja kaal ju ka: seekord oli pisike pluss: 67,1 (+0,1) (eelmine reede 67,0)
Anny

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 11. November 2013, kl 11.44

anny22, minumeelest on lihtsam kiusatustele ei öelda, kui päevapealt kõigele keelatud asjadele EI ütled: alko, magus, kohv!!! Nii saad kiiremini oma organismi puhastatud ja insuliinitaseme veres kontrolli alla. Kui see paigas, siis ei teki ka isusid nende asjade osas, mida ei peaks sööma.
Mul oli ka vana harjumus, et pärast lõuna-ja õhtusööki peaks ikka vähemalt 1 kommi põske pistma. Ikka see näksimise ja magusavajadus. Aga ka sellega harjub ilusti ära kui ei saa. Eks see esimene nädal kõige keerulisem ongi, et pead kõige uuega harjuma.
Pähklitega on näiteks see lugu, et võid väga kergelt liiale minna. Tegelikult üle 30g päevas kreekapähkleid või mandleid ei võigi süüa. Teised pähklid polegi enam nii kasulikud.
Parem kasutada igal võimalusel kreekapähkliõli oma toitudes või kookosrasva, need aitavad ka su isusid ilusti kontrolli all hoida ja teevad kõhule pai.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 13. November 2013, kl 19.43

Heip!
Kuidas läheb? Nädala sees oleme siin kõik nii vaiksed?
Võiks ikka rohkem suhelda ja rääkida, mida söönud, mis trenni tehtud ja muud nipid ja hädad winking smiley siis ehk ei pea reedel tõdema, et mitte kõige parem nädal. Äkki see üksteise torkimine aitaks rohkem mõnda inimest?
Ma vist torkimist ei vaja, aga varsti lohutust küll. 5 päeva on nüüd kaal paigal ja kuhugi ei liigu. Vaikus enne tormi või? Tulin just bosu trennist. Polnud seda ennem kunagi teinud, väga raske oli, aga siiski pärast trenni oli nii hea tunne, et hakkama sain.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Marjotu
Kuupäev: 15. November 2013, kl 08.10

Minul oli küll väga raske nädal. Ei, ma ei teinud "pahandust" ja režiimi ei rikkunud, aga kogu aeg oli nälg ja tuju paha confused smiley Mõistus saab otsa, mida süüa teha endale, mida lastele jne. Eile oli kohe eriti kole päev, sellisel päeval tavaliselt, oleksin tahvli šokolaadi sisse pistnud ja oleks natukenegi hea olnud. Eile olingi lihtsalt magama minemiseni mossis ja tusane.
Tänane -600 g väga ei rõõmustanud kah. Ah, isegi ei tea, mis viga on.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 15. November 2013, kl 08.28

See on lihtsalt uskumatu. Kaalunumber oleks nagu kivisse raiutud. Ei liigu kuhugi poole. Kuigi nägin korra nädala sees -700g oli täna hommikul jälle jonnakalt sama number, mis eelmisel nädalal. See lihtsalt pole aus. Nutan ja naeran korraga. Samas võiks ju rahul olla oma seisakuga, sest kui vanasti läks iga suutäis, mis oli vale või üleliia kohe puusapiirkonda ja oli näha ka kaaluseierilt, siis vähemalt eelmise nädalavahetuse patud välja ei paistnud. Seega rühime rõõmasalt edasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kaasu
Kuupäev: 15. November 2013, kl 09.21

-200g - pole küll palju, kuid täna hommikul oli number just selline. Ma viimastel päevadel kõhukinnisusega hädas sad smiley Peaks kuivatatud ploome või aprikoose oma menüüsse lisama. Aga õnneks kaal langeb endiselt.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 15. November 2013, kl 09.35

Mul ka nulliring, aga ma arvan, et mulle mõjus eelmise nädala suhkrulaks (martsipanitort pulmas ja napoleoni koogitükk sünnipäeval+tükk kohupiimakooki tööjuures sünnipäeval). Kui muidu üritad võimalikult vähe suhkrut tarbida ja siis äkki tuleb suhkrusööst, siis on ilmselt keha segaduses. Ootan uuelt nädalalt paremat ja hey, vähemalt pole plussi!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Katrika
Kuupäev: 15. November 2013, kl 12.18

mul 400 plussi ehk viimast kolme kaalumist stabiilne seisaksad smiley pean vist ikkagi tõsisemalt asja käsile võtma, niisama kaalunumbri jälgimisest ikka kasu pole. tänase päeva ülesandeks võtan välja mõelda, mida siis nüüd tegema hakkan. ma ei saa korraga suuri plaane teha, sest suurte muutustega peaksin vastu poolteist päeva.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: anny22
Kuupäev: 15. November 2013, kl 13.16

Tere!
Minul imepiisikene miinus: 66,8 (-0,3), esimest korda elus käisin esmaspäeval zumbatrennis. See oli selline energialaks, et olin terve ülejäänud nädala justkui pilve peal.. winking smiley jõudsin ka paar korda jooksma ja kolmapäeval line tantsutrenni. Paar päeva seisab veel ees, loodan need ka kuidagi trenniga sisustada- oleneb, kuidas aega jääb muude tegemiste-toimetuste vahel. Terve nädala on selline magusaisu olnud, et sure ära.. miks inimene (st. mina) ikka nii nõrk on...?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 15. November 2013, kl 13.44

Anny - tahtsin sulle öelda, et kui sul on väga suur magusa isu, siis võiksid proovida kahte asja:
1) süüa näiteks kroomitablette lisaks
2) võtta üks tükk tumedat 70% või suurema kakaosisaldusega šokolaadi üks tükk ja lase sellel hästi aeglaselt keelel sulada
Mina kasutasin oma tee alguses seda kroomitabletti ja see toimis ning praegu söön tumedat šokolaadi - toimib!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 16. November 2013, kl 07.49

Hommik.
Vabandust, et eile ei jõudnud kaalu ära märkida.
Aga ka minul ei läinud see nädal hästi. Kaal totaalselt seisab, kuigi toitun samamoodi ja trenni teen ka. Vaid -100g, aga ega ma väga nukker ei ole, sest eelmine nädal ju kukkus kolinal. Las keha toibub ja küll see jälle hakkab alla minema.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kasss
Kuupäev: 20. November 2013, kl 12.01

Tere kõigile!
Nii vaikseks on siin jäänud. Ma loodan, et kõik pusivad oma toitumise ja trennitamise vallas ja et lihtsalt pole aega arvuti ees aega surnusk lüüa.
Mina aga jätan teiega nüüd hüvasti ja enam oma kaalu tabelisse ei pane. Jätkan küll LCHF toitumist ja sealt selgeks saanud põhimõtteid, kuid lähen veidi liberaalsemaks (lubades endale rohkem puuvilju ja juurvilju). Endiselt püüan vältida suhkrustatud ja suhkruga tooteid ning teravili on ka mu menüüst väljas. Sel nädalal nägin jällegi miinust kaalul, aga reedeni on veel aega. Põhjust ma hetkel ei hakka siin välja kirjutama, aga ütlen, et keskendun nüüd mõnda aega paarile teisele probleemile ja jätan selle kaalu teema tahaplaanile (mis muidugi ei tähenda, et ma oma toitumise käest ära lasen). Ma lihtsalt tunnen, et minu platoo põhjuseks on mentaalne kaugenemine sellest sihist. Tegelikkuses ei ole mu kaalul midagi viga ja ma näen tänu spordile täna parem välja kui seda umbes 10 aastat tagasi. Ma olen rohkem kui kaks aastat selle teemaga igapäevaselt tegelenud ja tunnen, et ma hetkel ei taha sellele keskenduda. Seega tunnen, et ma ei pühendu täiega sellele duellitamisele ja poleks teie suhtes aus, siin lihtsalt hängimas käia.
Tänan teid kõiki ja teiega oli vahva. Jätkan muidugi võimalusel teie duellitamise jälgimist.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 20. November 2013, kl 14.03

Kasss, edu sulle mida iganes sa edasi tegema hakkad! smiling smiley
Tahaks ka jõuda kunagi selle veendumusele, et mul pole enam midagi viga ja olen rahul enda välimusega. Kadestamist väärt!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 20. November 2013, kl 14.08

Kas keegi neid duellitamiste kokkuvõtteid ka loeb, kes tublimad jne.
Ma eile kogemata sattusin siin sellise asja peale ja lugesin oma üleelmise nädala kohta, mis seal nö minu kohta kirjutati, kui nädala tublim kaalulangetaja.
Võimalik, et mul paranoia, aga mind häiris selline kokkuvõte. Kuidagi ei tundnud end motiveerituna edasi pingutama, et a la "tore, et uut asja katsetad nagu personaaltreener, aga edaspidi ei pruugi nagu nii hästi minna" jäi mulle kõlama.
Edaspidi hoidun nende kokkuvõtete lugemisest vist, sest mul on niigi raske oma ülekaaluga tegeleda ja kui väikegi pessimisminoot ka veel sisse tuleb, siis on nii raske end uuesti kokku võtta, et edasi minna sellega mida juba teen.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 20. November 2013, kl 22.09

Mul lihtsalt on nüüd jälle kaal olemas kodus. Reedel kaalun uuesti. Laupäeval sain trenni minnes postiivselt teada et -100 oli ikka ees smiling smiley. Ma poleks suutnud mingit tõusu taluda. Kahjuks see üks kord nädalas mind suurt ei aita... vähemalt stressi ei vähenda. Mul on lihtsalt trennidega läinud kaks nädalat kehvasti - pidevalt jäävad need tegemata, sest lihtsalt aeg kaob käest sad smiley.

Vaevaline on see tee... vaevaline. Aga parem kui sellele eelnenud tõus smiling smiley. Unistasin juba tükk tükk aega sellest 77st smiling smiley ja kätte sain.

Võiduka lõpuni... ilmselt ma seda jõuluks ei saavuta, aga liigun õiges suunas.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Marjotu
Kuupäev: 22. November 2013, kl 10.36

Pähh, +300 g. Ja selles on süüdi eelmisel reedel süüdmatult söödud 200 g šokolaadi.
Täna sattusin sellise blogi otsa [lchfeesti.blogspot.com] . On keegi midagi sellest LCHF toitumisest kuulnud, äkki isegi proovinud?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: Kaasu
Kuupäev: 22. November 2013, kl 10.40

Mul see nädal ainult -100g. Samas on see hetkel väga hea tulemus, sest ma ise tean,kui käest ma olen ennast lasknud. Eelmisel näd.vahetusel käisin sünnipäeval ja sõin valimatult kõike sad smiley Ja kui üks päev ennast käest lasen, siis kukuvad teiste päevade eesmärgid ka - vee joomine vähenes, näksimist tuli rohkem jne. Pean ennast uuesti kuidagi raja peale saama. Hetkel tunnen, et motivatsioon on kuhugi kadunud, samas mul lõpuni jäänud vaid 2 kg ...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: merli24
Kuupäev: 22. November 2013, kl 12.17

On vist hilja ,et teiega liituda?
Kui ei oleks soovi smiling smiley
Kaal on hetkel 85,9 ja jõuludeks sooviks vähemalt 5 kilo maha saada ehk siis 80.9 kilo kaaluda smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 22. November 2013, kl 14.14

77,5 - päris hea tulemus smiling smiley parem kui iganädalane -100g.

murjamikene
seekord rahul tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: anny22
Kuupäev: 22. November 2013, kl 21.08

Teretere!
Minu selle reedene kaal on taas miinuses: 66,6 (-0,2). Õige vähe seda ju on, kuid siiski..
Kasss, tänan hea soovituse eest, olen neid asju varem ka juba proovinud. Kroomitabletid võtsid mul kunagi küll magusaisu vähemaks (tegemist oli Bio Chromiumi nimelistega, toimisd küll väga hästi..), ilmselt pean taas selle väljamineku tegema ja neid omale soetama- nad pole just mitte kõige odavamad.. sad smiley Tume šokolaad on ka hea mõte, seda olen vahel ka katsetanud. Proovin siis veel, kui asi käest libisema hakkab.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 23. November 2013, kl 10.02

Minul läheb ka see kaal nüüd vaevaliselt. -400g sel nädalal, asi seegi.
Eesmärk sai mul ikka ju ülikõva ka seatud, veidi üle 10kg 3 kuuga. Umbes 2-3 kg olen eesmärgist maas. Aga heituda ei maksa, sest olen ju ikkagit midagi oma kehalt kaotanud ka. Peaasi, et suudaksin järjepidev olla oma tegevuses. See ongi kõige raskem osa, et end motiveerida järjepidev olema.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Saatis: ursull
Kuupäev: 28. November 2013, kl 10.03

Heip!

Kuidas läheb? Kas pimedus tekitab juba stressi ja laiskus poeb naha vahele?
Homme on juba jälle kaalumine. Jube ruttu ikka nädalad lähevad.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: jõulurõõm
Kuupäev: 28. November 2013, kl 17.51

Minul oli eesmpärg saada selle nädalaga 76,9 kätte... kindel ei ole, et see ka õnnestub. Kaks trenni läkid lihtsalt selle nädalal tuksi, sest muud kohustused ronisid vahele. Täna lähen küll trenni aga kaal ütleb, et 76 jääb vist veel nägemata. No põhjus selles ka, et punased ronistid tänasega kohale ja tunnen, kuidas keha on vett täis mis täis confused smiley. Aga homme on näha...

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123456Järgmine
Asukoht: 5 / 6


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.