Kuupäev: 11. November 2013, kl 09.18
Hei, teile seal!
Kõigepealt tahaksin ma õnnitleda sind, Ursull- oled väga tubli ja suure asjaga hakkama saanud! Super mees sul ikka on, minu oma saadaks mu kuu peale, kui mingist personaaltreenerist juttu tuleks..

Kuigi talle endale kuluks see väga ära

Mul vedas aga jälle sellega, et võitsin maikuus Facebookis endale personaalse treening- ja toitumiskava. Asusin ka seda kohe hoolega jälgima ja esimese kuu tulemuseks oli ka kohe-hopsti, -4 kg(ainult toitumisega).Hiljem on sellest suht raskekinni pidada olnud, sest see sisaldab palju selliseid toiduaineid, mida peab poest ostma ja suures osas kana ja kala..

Kõik oleks väga ok, sest mulle hullult maitsevad need asjad kõik, aga mu mees on nagu haige, kes selle asemel, et ise samamoodi toituda, hoopis vingub ja vigiseb iga asja kallal..et milleks sulle see ja miks sa käid nii palju poes ja ostad kõike meeletult kokku..bla-bla.. Eks võib ju tal ka mõnes asjas õigus olla, kuid... kurvaks teeb lihtsalt.. Eks ma tasapisi ikka püüan seda ka järgida, kuigi raske on, kui sa pead iga asja juures pikalt aru pidama, kas ma ikka võin ja saan seda endale lubada või tuleb sellest suur tüli ja riid..

Ma ei saa kuidagi lahti sellest meeletust magusaisust, mis mind kogu aeg piinab, kohvi hakkasin küll kava kohaselt päevapealt ilma suhkruta jooma, aga muud magusat pean ikka päeva jooksul saama..eks see ongi mu üks komistuskivi..

täna pole ma veel hommikust söönud, aga lähen kohe ja üritan tänasest asju õieti tegema hakata..püüan vähemalt. Veidike raskusi onka veel nende heade rasvadega, sest pähklid mulle eriti ei maitse..no kui, siis õige vähe kreeka pähkleid ja vahel ka halvaad söön..see oli ka lubatud
OK, olge siis jällegi tublid ja ma püüan ka paremini! Reedeni jälle!
oihh, ja kaal ju ka: seekord oli pisike pluss: 67,1 (+0,1) (eelmine reede 67,0)
Anny