Kuupäev: 29. November 2013, kl 18.14
Ursull - mina nt pole iialgi saanud süsivesikutega asja ajada (olen tegelenud lapsepõlve iluvõimlemisega...). Nagu seda värgi söön, on kaal paika naelutatud. Ka toortoiduga on sama lugu - seega, vahet pole millisest süsivesikust ma ampsu võtan

.
Ja muide... hea kui SV söömise peale see jama tõusma ei hakka :/. Seega, mulle on selline SV vaene variant ainust, mis sobib.
Samas (ma ei saa mitte ütlemata jätta)- liiast valku, tähenda meeletut koormust organismile st jälle jama majas. Seega mingit valgudieeti ma pidada ei julge...
Pean igaks juhuks ära mainima, et ma samas jumaldan õuna, pirni, viinamarja, apelsini ja praegu loomulikult mandariini... See ongi see, mis mul kaalu langetamise raskeks teeb. Ja nüüd arva, mille isu mul praegu tekkis?
Samas on mul hää sõbrants, kes sööb VAID toortoitu... ja kaal ilus ja kaunis. Mulle ikka tundub, et iga daam on erinev. Katsetamisega leiab igaüks aga oma

.
Olen tõdenud vaid seda, et kaks korda sama edukalt sama süsteemiga kellegi kaalu langetada ei õnnestu... On siin keegi, kes on kaks korda saanud sama ideega kaalu ideaali?