Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 18. January 2014, kl 22.40

Lugesin KA uudiseid ja avastasin, et seoses selle tehnilise "apsakaga", mis kaaluabi koduleheküljel hiljuti oli, lisas KA kõikidele tasulistele klientidele juurde tasuta 5-lisapäeva. Minu arus väga ilus nende poolt smiling smiley
KA uudise leiad siit



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 18.01.2014 22.41.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 18. January 2014, kl 22.45

Lisan uue lehekülje päisesse ka selle lingi .....


"Me suudame!"

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 19. January 2014, kl 09.50

Mina siis peolt tagasi, kurk on valus ja kaal tõusnud smiling smiley õnneks mis kiirelt tuleb, see kiirelt läheb.

Vurr, teises duellis kus olen soovivad duellitajad toidutabelit tegema hakata, kas nad võivad sinu tabelit natuke kopeerida?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. January 2014, kl 10.21

Heips Annn, ... jah ikka võite smiling smiley võtan seda kui komplimenti winking smiley ... ainult äkki võiksid värvikombinatsioonid veidi teised olla, et edaspidi segadusi vältida smiling smiley

Mina nüüd jälle mitmeks tunniks loodusesse ja hiljem külapeale natukeseks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 19. January 2014, kl 10.36

Tänud Vurr! see ongi kompliment winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 19. January 2014, kl 12.14

Tere! Ma tegelikult kirjutasin Vurrile eraldi kirja aga kaaluabi postkast on nii märkamatu, et keegi kunagi ei tea seda vaadata smiling smiley Oleksin pidanud ikkagi siia kirjutama aga aitäh, annn, et aitasid välja. Lisan hindamiseks toidutabeli Vinks-vonks duelli, nii et tulge sinna uudistama mingi aeg.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 19. January 2014, kl 13.37

Tere! Sooviksin ka teie duellil osaleda.Liitusin esimese hooga ühe teise grupiga kuid seal ei ole aktiivsust ollagi ja mul oleks hädasti vaja, et keegi sõrmega viibutaks ja korrale kutsuks mõnikord. Lugesin läbi kõik 50 lehekülge teie jutustusi ja te hakkasite mulle kohe väga meeldima.
Olen ka varem tegelenud kaalujälgimisega ja nüüd siis tuleb jälle otsast alata, sest olen ennast ikka väga käest ära lasknud.
Esimest korda liitusin kaalujälgijatega kui olin 18 aastane ja sain kaalu 75 pealt 68-le. Mulle meeldis väga korra nädalas kaalumas käia. See distsiplineeris.
Teist korda liitusin nendega peale 2. tütre sündi. Mõlemiga võtsin 25 kilo rasedusega juurde. Seekord siis hakkasin 95 kilo pealt allapoole liikuma ja jõudsin 76-ni. Ise olin sellega rahul, sest olen suht raske kondiga ja paistsin normaalne välja 76-ga.
Siis aga jäin uuesti rasedaks ning võtsin jällegi 25 kilo juurde. Laps on tänaseks 4,5- aastane ja mina oma elu tippkaalus. 116 kg confused smiley. Pärast viimase lapse sündi üritasin ise hakkama saada kaalulangetamisega aga ebaõnnestusin.Pigem hakkas kaal hoopis tõusma peale treeningute alustamist. Ei saa päris ise hakkama sad smiley
Seekord alustasin ise 3.jaanuaril 116 kg pealt. 10.jaanuaril olin 113,8 kg ja 17. jaanuaril 111,2 kg. Nüüd loodan, et teie kõigi abiga ja ka ise teile abiks olles saan ennast jälle vormi. Tahaks nii väga, et abielusõrmus jälle sõrme mahuks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 19. January 2014, kl 13.56

Pipu, vauu, kas tõesti jõudsid meie 50 lehte läbi lugeda? tubli oled smiling smiley

Usun, Vurr kirjutab sulle tervituse pikemalt smiling smiley

Sinu jutust jäi mulle silma, et hakkasid trenni tegema, millist trenni tegid/teed? See küll ainult minu arvamus, aga mina sinu asemel käiks ujumas ja jalutaks palju.
Ma kaalun 61-62kg ja ei julge ka veel väga trenni teha, sest ei taha suuri lihaseid, need tõstavad kaalu ja tahaks ennast siis treenima hakata kui olen ideaalkaalus, siis treenin nii, et midagi ei lotendaks ja oleks trimmis.

Miks suuri lihaseid/jõutrenni kardan on see, et olen näinud inimesi, kes tegid sporti siis kui kaalulangetamisega alustasid, lihased kasvasid, kõik trimmis aga ikka kaaluvad palju ja kaalu alla ei saa, ning tunduvad muidu ka suured. See kõik minu arvamus, ära seda väga tõsiselt võta smiling smiley ja kõigil ei pea nii olema.

Liikuma muidugi peab ja nii palju kui võimalik smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati annn 19.01.2014 14.00.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 19. January 2014, kl 13.56

Täna siis vahetasin rasedate püksid tava pükste vastu. Jalas veits liibuvad on aga edusammud seegi. Annan teada ühest salati retseptist, mida juhuslikult kuulsin vene kanali pealt...Pidi toimuma positiivselt kaalualandamisele, puhastma seest, toimib kui "hari". Kogused pannakse võrdselt; ained on toored ja riivitud: punane peet, porgand, värske kapsas. Maitsestatakse nat. sidrunimahlaga. (kahjuks ise tarbida ei saa: lapsele kapsas ei mõju hästi). Pipu ole tervitatud meie sekka tulema, Kuid heakskiidu annab uutele tulijatele VURR. Ta on kui käesoleva lehe looja, hindaja ja suur tugi meile kõigile. Mind on siin hästi koheldud, vahepeal sain noomida kuid see oli asjaette. thumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 19. January 2014, kl 14.20

Tere tulemast, Pipu, minu poolt roheline tuli. Pärlike, selle salati peab ära proovima, jälle midagi uut, tänud jagamast. Ei tea, kas tavaline peakapsas või midagi muud?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kadri2406 19.01.2014 14.22.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 19. January 2014, kl 16.15

Tänan kõiki nii sooja vastuvõtu eest smiling smiley.
Trenni tegin rattasõidu näol sel hetkel kui üksi üritasin kaalu võita. Aga siis kilod ainult lisandusid.
Tänasel päeval olen valinud endale üks kord nädalas jõusaali. Mina ei pelga, et väga lihastesse upuksin.See üks kord nädalas ei tee seda kindlasti. Pigem loodan, et lihas aitab rasva paremini põletada smiling smiley.
Samas pean ka trenniks oma igapäevast tööd pagariäris. Seal on üks paras aeroobika hommikust (ööst) õhtuni.Higimull on päris tihti otsaees tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Piretike
Kuupäev: 19. January 2014, kl 18.10

Teretulemast ka minu poolt, Pipu!

Mina pean tunnistama, et üle hulga aja läks mul ka üks päev käest ära - käisime eile ämma sünnipäeval ja ei suutnud kanakastmele ning koduküpsetatud õunakoogile ei öelda. Kui tunde järgi ja julmalt pärast kokku arvestasin, sain päevaks kokku 1900 kalorit. Viimaste päevade sahmimisega on vee ja tee joomine ka unarusse jäänud. Homme ostan sidrunivett ja hakkan pudelit autos kaasas tassima, ehk läheb siis libedamalt. Magus kook rikkus maitsemeele, isegi täna hommikul tundus suhkruta tee ja vähese suhkruga kohvi mõru, kuigi nädala algul oli juba kõik oksad smiley Kui reedeks miinust tahan, tuleb kõvasti end kokku võtta.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 19. January 2014, kl 18.47

salatisse panna valge peakapsas

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. January 2014, kl 20.55

Tere õhtust kaalusõbrannad ja tervitused uuele liitujale Pipule smiling smiley Kui ma lugesin, et Sa viitsisid kõik meie 50 lehekülge teksti läbi lugeda, siis esimene mõte oli, et "müts maha" smiling smiley Aga see on parim näide sellest, et oled otsustanud kindlalt oma kaaluasjaga tegeleda, tead mida tahad, tead millist abi/ seltskonda otsid ja see teeb meile ainult rõõmu, et oled valinud meid endale tuge pakkuma ! Teeme siis koos Sinu ülekilodele ära smiling smiley Kuna Sa lugesid eelnevaid vestlusi, siis oled Sa ilmselt kursis , et meil on kaalutabel- kaalumine on reedeti ja siiani on kõik meie liikme ülima eeskujulikkusega ennast reede hommikul kaalunud. Kuna ICanDoIt viibib teises ajavööndis , siis tema annab oma numbri meie aja järgi reede päeval. Kaalutabelit saan täita ainult mina, Vurr. Kaalutabeli link on esimese lehekülje esimeses postituses ja võibolla mõnel üksikul leheküljel veel.
Ja siis on toidutabel , mida leiab selle "me suudame!" lingi alt, viimasel ajal oleme seda linki uue lehekülje alustamisel proovinud päisesse panna, et ei peaks pidevalt lehekülgi lappama. Toidutabel algab reedega, lõpeb neljapäeva õhtul (aga viimaseks läheb siina ka reedene kaalunumber). Toidutabeli täitmine ei ole kohustuslik, aga sujuvalt on see läinud nii, et peaaegu kõik täidavad juba iganädalaselt. See on päris heaks "piduriks" , et suurematest pattudest hoiduda smiling smiley
Tegelikult arvan, et minu jutus ei olnud Sinu jaoks midagi uut, said seda mitu korda juba ennegi lugeda, aga "kordamine on tarkuse ema" smiling smiley

Nii, et veelkord TERE TULEMAST! Kannan sinu andmed kaalutabelisse, vaja oleks ka eesmärki. Ise otsusta, kas tahad töötada n.ö. vahe- eesmärkidega ( näiteks 5 või 10 kg kaupa) või tahad kohe lõpp-eesmärki. Anna sellest siis siia tead.

Arvan, et kui oled meie juures alustamise tuhinas, siis võid uue tulijana ka toidutabeli täitmist alustamise puhul poole nädala pealt täitma asuda. Oleme omavahel kokku leppinud, et reede hommikul igaüks otsustab, kas ta järgmine nädal (toidutabeli nädal on reede-neljap.) toidutabelit täidab või mitte. Kes otsustab täita, see täidab kokkulepete põhiselt terve nädala , ilma aukudeta. Aukudeks nimetame siis täitmata või poolikult täidetud päevi smiling smiley
Lisan Sinu nime ka toidutabelisse juba, kui otsustad täitma asuda, pane oma nime alla kirja oma päevanorm !
Lühidalt võid meile siia ka jutustada, milliste meetodite abi ( toidu osas) püüad kilodest vabaneda. Kas jälgid ainult kalorite hulka või jägid ka süsikate, valkude vm. osakaalu.

Ja Pipu... ma usun, et Sa juba tead, et ma vahel teen siin "peapesu" ka, ära siis ära ehmata smiling smiley Ning mulle võib julgelt vastu vaielda , minu arvamus ei ole sugugi nagu "a...." kirikus smiling smiley Teeme siis Sinu kilodele ka koos ära!

--------------------------
Tekstist üle ja puudu olevad tähed ( kirjavead) parandage ise mõttes ära winking smiley .... ma lähen nüüd suushit maitsma ja siis panen Pipu ka tabelisse smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 19. January 2014, kl 21.23

tänud Vurr pika tervituse eest! Jah, olen kõigest siin lugedes juba aru saanud kuidas te toimetate.
Vahekaaluks paneme 99 kg. Katsuks kõigepealt kahekohalise numbrini jõuda ja siis juba edasi smiling smiley.
Mina saan ka oma kaalu anda reede lõuna ajal kuna terve see ja järgmine nädal hakkavad minu päevad juba kell 3 öösel ja siis ma kaaluga siin kolistama ei hakka kodus. Kui töölt tagasi jõuan, siis tegelen sellega.
Dieediga alustasin siis seekord nii, et jätsin oma menüüst välja suhkru ja nisujahu.Piima kasutan vahel harva. Eks ikka olen ka nõrk olnud ja patustanud vahest aga üldiselt üritan tubli olla.
Abivahendina toitude kirja panemisel ja arvutamisel kasutan Nutridata lehte. Seal näitab ka ilusti ära süsikate, rasvade ja prot. osakaalu. Need olen enam- vähem lubatud piirides suutnud hoida. Päevase kaloraazi olen teadlikult hoidnud ca 300 kcal miinuses.
Ja peapesude eest olen juba ette tänulik tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 19. January 2014, kl 21.27

Vaatasin siin toidutabelit ja minu üllatuseks ei ole teil seal hommiku ja lõunasöögi vahel vahepala... Kas keegi teist ei söö hommiku vahepala või panete kuhugi mujale selle kirja?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. January 2014, kl 22.01

Pipu ... mul ei ole Sinu pikkust, selle abil saan arvutada ka Sinu algse KMI, nagu see meil kõigli tabelis oelmas on smiling smiley Panen tabelisse Sinu tulemused alates 3.jaanuarist (tagasiulatuvalt). Sobib ? Ja toidutabeli jaoks oleks vaja konkreetset päeva normi (numbrit kalorites), kui palju päevas omale sööki lubad.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. January 2014, kl 22.13

ahjaa , üks asi veel, Pipu. Vahe-esmärk. Kas Sul mõlkus vahe-eesmärki määrates mõttes kahekohaline number ? Et kas tegelikult oled Sa enda jaoks esimese eesmärgi kätte saanud siis , kui kaal näitab 99,9 ? Kumma numbri ma tabelisse võiks märkida, kas 99 või 99,9 ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 19. January 2014, kl 22.16

Pipu, mina kirjutangi hommikuse vahepala lõunasöögiks, vahepeal olen ka vahepala lahtrisse ette kirjutanud. Või siis lõunasöögi ja vahepala kokku kirjutanud, vähemalt pole mul lahtreid kunagi puudu tulnud smiling smiley tähtis on, et kõik kirja saaks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. January 2014, kl 22.25

... nagu olete aru saanud, siis ma võtan üks asi korraga ... nüüd jõudsin toidutabelini smiling smiley

... aga ma panen hommikusöögi ja lõunasöögi vahele ühe rea juurde. Ma ise vahel söön ka väikeste kogustena tihti, olen siiani selle samuti siis lihtsalt lõunasöögi alustuseks märkinud või vahel ka hommikusöögile "otsa". Aga minugi poolest võib seal üks rida veel olla. Kes ei kasuta jätab tühjaks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Piretike
Kuupäev: 19. January 2014, kl 23.02

Mina panen kogu päeva vahepalad ühte patta ja kui õhtul hiljem midagi endale luban (või patustan), siis see läheb hilisõhtu peale. Hilisõhtu eristubki minu jaoks pigem selle järgi, et oleks parem kui seda siiski polekssmiling smiley

Pakun, et meie süsteem kopeerib Kaaluabi süsteemi, kus on ka terve päeva vahepalad ja nende soovituslik summaarne kalorikogus kõik ühes kohas koos.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. January 2014, kl 00.12

Kas keegi (Kadri ?) plaanib Pärlikese poolt antud "sisemise harja" salatiretsepti katsetada ? Tegelikult päris huvitav ja ilmselt ka väga tervislik thumbs up
Ma ainult ei kujuta seda maitset ette, kui 1/3 on toores peet. Ma katsetasin kodus millalgi värske peedimahla segamist teiste värskete mahladega (õun, porgand) ja nooooo...... vot täpselt nii pikaks mu nägu venis selle toore peedimahala katsetamisega. Minu arust oli sellel mulla maitse. Äkki ma tegin midagi valesti ... nt. koorisin peetidelt ära liiga õhukese koorekihi ? Kas kellegi on kokkupuuteid rohkem toore peediga ?

Nii, ja siis minu õhtune sushi katsetamine. Pean ausalt tunnistama, et olen siiani suutnud sushist mööda kõndida. No, ma ei tea, kuidas see mul on õnnestunud.
Igatahes ei mahu mulle pähe, kuidas seda marineeritud ingverit sööma peaks ja teine asi ... see kaheksajalg ... minu komplektis oli see küll kõva nagu saapanahk....no ma ei usu, et see tegelikult ka selline peaks olema cool smiley Muidu on aga täitsa OK, aga kaloreid on jah omajagu. Sellele komplektile oli kirjas 100g / 150 kcal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 20. January 2014, kl 07.02

Tere tulemast, Pipu!

Minul on ainult teadmine´, et toores peet mõjub lahtistavalt, aga mõtlesin küll katsetada kuskil tulevikus.......

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 20. January 2014, kl 08.05

Olen seda salatit ka enne kuulnud, söönud pole. Teha vist ei kavatse, veel...võib-olla kunagi. Kardan lihtsalt, et ei söö seda smiling smiley

Vurr, nagu aru sain ostsid sushi komplekti, kunagi kui alustasin oli ka mingi sushi komplekt, siis mäletan, et väga hea ei saanud...
nüüd kui teen siis ostan kõik asjad eraldi ja kohalikult forellikasvatajalt kuumsuitsu forelli ja seda panen ikka ühe sushilehe sisse kaks pöidla jämedust riba, mulle ei meeldi kui riisimaitset ainult tunnen smiling smiley veel panen lehtsalatit, paprikat ja kurki.
Ingver meeldib ka, seda süüakse niisama kõrvale, kunagi algul vist toppisin seda ka sushi sisse spinning smiley sticking its tongue out kui praegu mõtlen siis tuleb naer peale smiling smiley
See roheline wasabi on asi mida ei osta ja ei söö ka smiling smiley
ilma soojakastmeta sushi aga ei kõlba smiling smiley
need minu mõtted sushist....
oi ajasid mulle sushi isu peale...kahjuks on mul alati peale sushi söömist kaal järgmine päev tõusnud sad smiley


Nagu juba kartsin oli kartulisalat ka mulle eile paha paha...kõht on punnis ja raske olla...aga see oli nii hea... tänasest siis tubli ja ei ühtegi apsu enam.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. January 2014, kl 10.01

Annn... mina pakuks, et pigem on sinu hetkeline kaalutõus tingitud laupäevasest õhtust... mulle tunduks ebaloogiline, et kõhutäis kartulisalatit mõjutab kaalu rohkem kui peolaua menüü, mis on märkimisväärselt erinev tavapäevade toidust nii sisult kui energiahulgalt smiling smiley Öeldaksegi ju, et kaalutõus ei avaldu kohe, vaid pigem ülejärgmisel päeval. Ja oma osa kaalutõusude juures ka magamatusel jne...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Piretike
Kuupäev: 20. January 2014, kl 11.37

Ma leidisn detsembris ühe artkli, kus soovitas punapeedist ja porgandist teha mahla organismi puhastamiseks, aga sinna olid lisatud ka tomatid. Tundus intrigeeriv, aga kuna ma tomatimahla juba ei joo, siis jääb minu poolt katsetamata.

Kuidas kahe nädalaga vormi saadasmiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Piretike 20.01.2014 11.38.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 20. January 2014, kl 12.51

Hei! Mina tahaks küll ära proovida, ainuke jama on see, et peedis ja porgandis on süsikaid hoolega, aga samas ma kujutan ette, et mingi asja kõrvale salatiks süüa, miks mitte. Ehk leian mõne väiksema peedi, siis proovin kindlasti ära. Muide eile proovisin esimest korda mandlijahuga kala (koha) paneerida ja väga hea tuli, see mandlijahu on isegi nagu riivsaia-moodi ja maitse poolest ei olnud tavalise nisujahuga mingit vahet. Paraku pildid jäid seekord blogisse tegemata, kuna nii fotoka kui telefoni akud olid tühjad.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 20. January 2014, kl 13.32

Tervist smiling smiley
Pikkust mul 169 cm. Põhiainevahetuseks olen arvestanud 1840 kcal. Esimeseks vaheeesmärgiks paneme 99, 0 kg. ja 3. jaanuarist sobiks väga hästi kui kaal kirja saab. Siis hea pärast vaadata kui palju pisemaks jään tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 20. January 2014, kl 13.39

See kapsa-porgandi-peedi salat tundub päris ahvatlev. Proovin kindlasti järgi mingi aeg. Aga sushi jutu peale läheb mul küll süda pahaks confused smiley. Ma ei tea miks aga mulle piisas kunagisest proovimisest ja rohkem ma seda omale suhu panna ei tahaks. Või siis ei ole ma õiget saanud...?...
Mille järgi teie endal päeva kaloraazi olete arvestanud? Kas BAV või miski muu?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. January 2014, kl 14.14

Mina alustasin kunagi selle järgi mis Kaaluabi süsteem soovitas. See mida ta soovitab, sõltub sellest kui ränga eesmärgi sa omale määrad. Järgisin mõnda aega oma päevanormi ja kui kaal ei tahtnud alaneda, siis vähendasin oma kaloraazi 200kcal võrra, sest tundus, et on "ruumi" küll.
Minu arvamus on, et pigem alustada mõistlikest numbritest ja neid tasapisi vähendada.

Samas, inimesi on väga erinevaid ja igal ühel on välja kujunenud oma "tõde". Mõni soovib "kiirelt ära teha" , teine " võtta rahulikult" smiling smiley
Ilmselt igaüks juba teab ja tunneb ennast, et kas tal on kaloraazi väga väikeseks tõmbamise puhul oht "kiirelt läbi põleda" või mitte.

Sa rääkisid, et sööd millestki 300 miinusesse... kas see tähendab, et praegu sööd 1840-300= 1540kcal ?

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.