Kuupäev: 05. March 2014, kl 23.30
Kadri, .... ma nüüd panen võibolla "täiega ämbrisse" , aga seda siis puhtalt teadmatusest, et äkki on asi selles, et sa oled püüdnud neid LCHF-i "ettekirjutusi" enda jaoks natuke "mugavdada". No selles mõttes, et kui sa siiski ei pea päris süsikatenormist kinni , siis võibolla asi ei taha enam töötada
. Ma ausõna ei ole selle kohta eriti midagi lugenud ja suured sry-d , kui tegelikult on seal otseselt isegi "lubatud" teha piirideta päevi jne. Kui aga ei ole sellel teemal kuskil eriti arutletud, ... siis äkki ei saa seda süsteemi nii lihtsalt "mugavdada" vaid pead siis hakkama teisi asju suurema hoolega jälgima. Siinkohal oleks muidugi suureks abiks kui me teaks sinu toidupäevade kaloreid. Ära millestki valesti aru saa
Ma tean, et sa ise jälgid kalorite hulka ka . Ma ei tea kas sa oled omale ka mingi kindla kaloripiiri süsikapiiri kõrvale määranud või sa siiski loed ainult süsikaid ja kaloreid tead sellepärast , et tabel "kajastab" neid automaatselt nagunii
Mina ütlen ausalt, mina ei suudaks iialgi selle 40g sv-ga hakkama saada. Sellepärast ma ei proovigi
Saan täiesti aru ka sellest, et nagu sa ise ütled " vahel tahad ennast inimesena tunda" ja klaasi shapust-tüki kooki/kringlit süüa. Täiesti mõistetav. Ära minu juttu võta mingi etteheitena ( kui see peaks niimoodi tunduma) . Ma pigem lihtsalt mõtisklen selle üle, et äkki see LCHI-skeem ei tööta niimoodi, kui sekka "suuremaid" päevi teha. Sa kindlasti loed ja suhtled kuskil ka teiste LCHF järgijatega. Kas teised teevad samamoodi "vabu päevi " ja asi töötab ?