Kuupäev: 10. March 2014, kl 15.36
Hatugirl tubli, oled toidutabeli ilusti ära täitnud. Sellega, et oled toidud üles märkinud oled poolel teel võidu poole.
Küll aga tahaksin ma Sulle, Hatugirl, panna südamele, et proovi midagi muuta ! Üks asi on kalorite lõhki söömine, aga teine asi on see, et püüa natuke mitmekesisemalt süüa. Mitmeviljakukkel on jah ilusa nimega, rõhuga sõna esiosal " mitmevilja", tegelikult on see siiski piltlikult öeldes SAI. Samasugune sai nagu on seda HAMBURGERISAI, mida meist keegi kasulikuks toiduaineks ei pea. On mul õigus ?
Hatugirl, vaheta oma hommikusöögiharjumus välja, jäta need kuklid teistele, sul suid küll kellele kuklid jätta
Ma kardan, et samas vaimus jätkates, tuleb sul reedel jälle pluss ja sa teatad meile jälle peale seda, et sul ei tule midagi välja ....
Kirjutamisega ei ole sa ka eriti esiridades

Äkki sa "jutustaksid" meile oma mõtteid natuke, et mis staadiumis sa oma mõtetega oled praegu ? Kas tahtmine midagi muuta on olemas ? Kas poes käies käid harjumuspärast rada mööda ja tõstad lihtsalt harjumuspäraseid asju korvi ? Mul on tunne, et sinu probleem on selles, et sul on toidu tegemisest "siiber" , nagu paljulapseliste perede emadel tihtipeale on, ja siis sa ei viitsi söögiga mängida
Kas sa ülejäänud perele teed teisi sööke ?
Pidid lahjat suppi suurte pidustuste kõrvale tegama, aga vist ei teinud .... sõid kukleid hoopis
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 10.03.2014 15.39.