Kuupäev: 22. January 2014, kl 01.08
No jah. Minu teksti tuleb lugeda nii, et tõenäoliselt ei käi mu kiiksud pea ühegi teise inimese kohta

.
Ka mina olen lapsest peale olnud kõige pisem ja kõige kergem tirts oma klassis (tegelt oli minusuguseid, st samade kiiksudega... mida allpool lugeda saate, klassis tervelt 4). Niisugune olin ma keska lõpetamiseni välja. No teadagi - ma tegin iga päev trenni ka... minimaalselt 2h ja tavaliselt hoopis 3-4h. Söömine oli ka suht kontrollitud... treenerite ja koduste poolt. Või no õigem on öelda, et polnud aega end lolliks süüa. Vanaema oleks söötnud küll. Ma arvan, et kaalusin lõpuni 50kg ringis - ja kindlasti alla... mitte üle. Olen 170cm pikk! Ütlen ausalt - sinna ma praegu jõuda ei taha

.
Siis tulin ülikooli ja sain üsna kiirelt 3 last. Enne esimest rasedust kaalusin 55kg (olin JUBE paks - ausalt... nii ma arvasin). Peale esimest last võtsin kiirelt normaalkaalu tagasi (rasedus lepitas ming natuke ka kaaluga...). Vast võtsin siis 57 peale. Siis mees ütles, et aitab langetamisest... ma tahan naist mitte jälle plikat. No nii oligi

aga trenni tegin enda jaoks edasi. 1,7a pärast tuli teine laps - siis ma ei võtnud juurdegi korralikult. Ma ei tea, kas ma miskit üldse 80kg kanti kaalusin lõpuks... ilmselt mitte? Laps oli ka pisike. Peale rasedust olin taas kiirelt 57 juures. Ise olin rahul. Kolmanda lapse saamisega (taas 1,7a vahet) käis kokku baka ja magistri lõpetamine. See pani paugu - uskumatu aga jõudsin kahe aastaga tubli 100kg välja. Aga ma mäletan, et see pakkus mulle päris nalja... kas saan kaalule 100 kätte või ei saa. Praegu ma vastust ei teagi, sest kardsin, et kaal ütleb "Tulge ühe kaupa!". Ta ütles seda veel pikka aega pärast langetamise algust veel... Vot kaalule ma võisin minna, aga peeglitest ja fotokatest käisin kauge kaarega mööda. Mul on paar konverentil tehtud pilti ainult sellest ajast

. Sõin muidugi igasugu jama sisse (praegu tahan ka süüa - hirmsasti... nt ühe hamburgeri sööks ära praegu ) - sokolaadi, krõpsu jne... kõike, mis aitas ööesl tööd kribada

. Kaal tuli ja tuli - üldse ei hiilinud muide

- ründas igast kandist ja iga ilmaga. Hirmus oli küll - riided olid koledad, enesetunne oli halb, teha ei jaksanud midagi, selg ja põlved valutasid (no need valutavad ilmelt lapsepõlve tõttu nii kui nii kohe kui ma trenni ei tee). Mäletan, et Vanemuise mäest üles rattaga ei saanud

.
Paraku on nii, et mina tean lapsepõlvest saati - trenni ma võin teha... see mu kaalu korras ei hoia. Söömist võin kaloritega kontrollida... see ei aita. Ma lihtsalt ei saa osasid toite üldse süüa

- saiad, leivad, makaronid, liiast kartulit, õunu, mandariine. Ilmselt said kõik aru, et süsivesikud on tegelikult mulle suures osas liiast. Mu treener ütles kunagi "kaks saia annab kaalul juurde neli kilo

". Eks ta nii ole ka kahjuks, No olgu öeldud - ma tegin iluvõimlemist ja tean seetõttu enda toitumise ja kaalu koha nii mõndagi.
Praegu tahaks jõuda alla 70. Sinna on ainult 5kg sammuda

. No eriti ilus oleks 65kg... aga pole ka viga, kui 69ni saan

. Mees endiselt plikat oma kõrvale ei taha... ja pealegi olen oma vanuseda juba 35aasta ligi. No natuke rohkem kaalu võiks ju olla kui keska ajal. Samas ütlen ausalt, et trenni teen nüüd jälle pea igapäevaselt, sest kaal lubab

(1-2vaba päeva vahest nädalas ikka teen). Ega ma muidu olla ei saa ka - lihased oma olemuse kaotavad, hakkan logisema ja olemine läheb väga halvaks...
Miks ma üldse veel -10kg unistan? Mind lihtsalt teeb number õnnelikuks - see kiiks on mulle lihtsalt lapsepõlvest treenerite poolt sisse süstitud. Täitsa tobe, aga nii on. Leidke maailmas üks iluvõimleja, kes ei tea peast, mis ta söönud nädalas on... või et ta ei teaks peast oma kaalu nii välisriietega kui trenniriietega

. No vot - kaal kaaluks, aga kui peegel mõraneb, on ikka jube küll

.
Tubli kes lõpuni luges
murjamikene