Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 16. June 2014, kl 18.25

Ma panen võid ainult tatrapudru sisse. Söön ka seda lõunaks.
Ma pean hakkama ka uurima erinevate roheliste salatite kastmete kohta smiling smiley
Ma pole eriline küpsetaja ka, ainukesed küpsetised meie majas on pizza ja lasanje smiling smiley Rohkem me ei küpseta grinning smiley Neid teeme ka üli harva grinning smiley
Mind on ka see endomondo tagant torkinud. (Y)

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 16. June 2014, kl 18.27

ursull, muidugi kasu. Mina ja viimane, see ei sobi kohe üldse grinning smiley Üritan oma tihedasse graafikusse ikka jooksu sättida. Muidu oleks v-o kergemalt vabanduse leidnud, et mitte jooksma minna, kuna aega ei ole. Nüüd plaan Eestis oleku ajaks endale endomondo või google maps´iga rajad välja mõõta. Kui rada olemas, siis veel vaja ainult riie selga tõmmata ja minna.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 16. June 2014, kl 18.31

tatar siiski süsivesik, seega palju ma seda ei tarbi. Erik Orgu lubas mul süüa max 5 spl tatart päevas ja ka vaid siis kui tunnen, et lihalõigust ja rohelisest salatist ei piisanud.
Ütle Orgule sõna lasanje või pasta ja saad peksa nagu... winking smiley

Mis salatite kastmetesse puutub, siis mida vähem kastmeid seda kasulikum tegelt. Aga mulle endale ikka meeldib vahest lisada midagi. Kasulikud on muidugi igasugused kreekapähkliõlid, seesamiõlid, mida ma kasutan pidevalt. Vahest harva kasutan siis nn palsamit ja sinepi-mee kastet, neil ikkagit suhkur sees.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 16. June 2014, kl 22.31

Minu arust võib kõike süüa aga mõistuse piires. Sest no nii ka elada ei saa,et lased ainult rohelist ja liha. Vanasti ma sõin kõike, st õgisin endale näost sisse. Nüüd tarbin mõõdukalt. Eelmine suvi olin täitsa loll ja näljutasin. Siis taheti mind lausa psühiaatri juurde viia. Nüüd olen kontrolli alla kõik saanud smiling smiley Enam seda viga külle teha ei taha. Mingi aeg ma sõin ikka väga palju tatart , nüüd teen seda kahe nädala tagant umbes.
Meil siin Pärnus ikka väga julm tuul täna, mõtlesin,et poole jooksu pealt lendan ära. Aga me elame siin päris mere ääres ka ja pole ime , et jube tuul. Käisin täna rannas ja seal olevas männimetsas. Mega mõnus oli. Homme tuleb raske puude ladumine smiling smiley Lisatrenn. the finger smiley
Rääkige veel mis süüa teinud olete ?
A kas te ostate poes nagu töötlemata liha ? Või neid mis on erinevates marinaadides jne ? Ja sööte põhiliselt kana jah ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 17. June 2014, kl 05.33

Anett, muidugi võib kõike süüa mõistuse piires. Lihtsalt mina ei söö kõike, sest mul on eesmärk alla saada. Kui ükspäev olen prink hirv siis kindlasti söön jälle pea kõike winking smiley Kindlasti ma ei näljuta end, aga lihtsalt üritan oma sööki valida selliselt, mis toetaks mu kaalu langetamist ja ma ei jääks kuudeks ühe ja sama kohapeale toppama oma kaaluga, et see edasi liikuda ei taha.
Lihadest söön küll kõike, sest keha vajab nii kana, siga kui ka loomaliha. Samuti ka kala. Võimaluse korral üritan mitte neid marinaadides asju osta. Vahest teen ise marinaadi, siis tean, et sinna sisse suhkur ei lähe. Jube hea on enda tehtud šašlõkk rabarberi marinaadis. Liha üritan võimaluse korral lihapoest osta, mitte neid gaasikeskkonda pakendatud. Jüris hea lihapood, kus aegajalt läbi sõidan ja värske lihakraami ära ostan nädalaks. Samuti teen ise kotlette. Meie pere lemmarid kotletid on eelnevalt riivitud ja hautatud varsselleri-porgandi-küüslauguga. Riivsaia ei kasuta, praen kookosrasvas.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 17. June 2014, kl 08.04

Mina lähen nüüd ka seda kookosrasva ostma. Olen kuulnud sellest, aga pole siiani ostmiseni jõudnud. smiling smiley
Ma ei teagi mida hommikusöögiks teha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: kairee
Kuupäev: 17. June 2014, kl 09.26

Tere Tallinn! Olen tagasi!

Nädalavahetus Pärnus läks üle käte. Kuid sain enda kohta veits kinnitust. Ma olen karjaloom! smiling smiley Lähen kõigega kaasa ja risti ette ei löö.
Põhimõtteliselt suudan ennast tagasi hoida ainult siis, kui kedagi kõrval pole. grinning smiley
Ma võtsin isegi joogamati kaasa, et kõhulishaseid teha, rääkimata jooksuplaanist...ja mis sai? kÕIK JÄI SINNAPAIKA. No avaürituseks rabelemine oli muidugi parasjagu pingeline aga need joogid, mis ma laupäeva öösel ära jõin, neid oli meeletus koguses.

Pea endiselt valutab. Ei pööra sellele nii püalju tähelepanu, ehk valutab vähem.smiling smiley Püüan aru saada, mida keha mulle öelda tahab aga pole veel aru saanud. Kuid seoses sellega olen rohkem oma hingeelusse süvenenud ja ennast seestpoolt uurima hakanud. Päris jube ettevõtmine, sest tuleb tunnistada, et mul on hullult igasuguseid hirme ja ma polegi nii täiuslik, kui ma endale ettekujutanud olen.tongue sticking out smiley

Mul söögitegemisega on nii, et mulle väga meeldib sellega mässata aga olen harjunud ikka rohkemale kui ühele inimesele süüa tegema. Hetkel pole mul peale iseenda kellelgi süüa tehe ja seega läheb raskeks, sest ma pidevalt viskan toitu ära. Lihtsalt kahju on aga isegi külmkapis läheb toit halvaks. Veel vähem meeldib mulle midagi sügavkülmast ülessulatada. Seega söön päris palju väljas.

MInd palun igatahes järgmisesse tabelisse lisada!!! Minu pärast võib aasta aega siin veel edasi tegutseda ja teineteisele toeks olla. Ma leian, et u 3 kuud korraga mingi vaheeesmärgini jõudmiseks või kaalu säilitamiseks oleks mõistlik. Peale seda võib jälle 3 kuud ette võtta.

Päikest!smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 17. June 2014, kl 20.34

Ma ei saa aru mis kuradi suvi see on ? Täna tegime pool päeva puid, sain korralikut trenni. Nüüd mõtlesin,et lähen õhtul jooksma, AGA nii RÄIE tuul on ja jumala jäine kah veel. Seega ei ole mul tuju täna kuhugi minna. Õnnetuks teeb ,et ma oma puhkuse ajal ei saa mitte FAKING ühtegi korda randa päevitama. sad smiley Mul ausaltöeldes tänu ilmale mott jumala maas. Eile käisime poes ja ostsin palju erinevaid maitseained ja palsamiäädikat. Saan salateid korralikult maitsestama hakata smiling smiley
Minugi poolest võiks ka kasvõi terve aasta. Tore on kui on kellelegi võõrale rääkida oma päevategemistest ja laiskushoost. Siis jälle saab toetust ja motivatsiooni smiling smiley
Päikest teile mu kaunid naised smiling smiley!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 17. June 2014, kl 20.38

Ma tegin täna oma puhkuseavalduse ära ja siis lugesin kusagilt, et soojad ilmad on juuli teisest poolest alles. Nüüd mõtlen, et kas on mingi variant puhkust edasi lükata...aga vist ei ole, sest juulis lasteaed ei tööta ja last ei saa tööle alati kaasa vedida. Ilgelt nõmekas on küll see külm tuul.
Ma käisin täna jooksu ühistreeningul. Seljas oli pikavarukatega spordisärk + spordijakk ja vahepeal oli isegi nii külm olla.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 18. June 2014, kl 07.13

Nutt tuleb lausa peale. Tahaks niii väga ilma nautida smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 18. June 2014, kl 18.05

Tegin täna söögiks kotlette, kurgi/tomati hapukoore salatit ja härrale kartulit aga endale rohelisi ube. Nii hea, mul alati pakk rohelisi ube sügavkülmas smiling smiley
Mis te sõite ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 19. June 2014, kl 06.02

Meil oli eile tänava pidu, mida teeme igal aastal juunis. Igaüks toob midagi kaasa. Mul oli glöggi kaasas sellise tuulise ilma jaoks, sai sooja sisse smiling smiley
Ise tegin eile kodus lastele liha ahjus ja kõrvale värsket salatit.
Kahtlustan, et homme on mul vaid plussi juurde öelda eye rolling smiley Selle nädala algus algas hüppelise kaalutõusuga jälle, tervelt 2kg rohkem kui viimane ametlik kaalumine....teadagi miks. Olen üritanud nüüd seda siin ikka alla saada, aga hetkel vaid pool õnnestunud. Alaselg ja kõht juba tuikavad, seega vähemalt nädal poolteist on see periood mul kus kaalu langus ei õnnestu. Aga eks ma teen trenni samamoodi edasi ja üritan ka toitumisel mitte väga libastuda.

Anett, kui sul on oad alati kapis olemas, siis mul on rohelised herned alati sügavkülmas olemas smiling smiley Mulle nii meeldib neid wokiroogadesse viimasel hetkel visata. Jäävad veel sellised veidi krõmpsud ja pole lõpuni läbi haudunud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 19. June 2014, kl 07.57

Ursull herneid peaks ka ostma jah. Mul tuleb esimesest juunist see periood smiling smiley Ei taha küll ära sõnuda, aga tundub et saan päevitada täna!! winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: siucra
Kuupäev: 19. June 2014, kl 12.23

Mul viskas kaa siin vahepeal 2 kg juurde, kuigi liigutasin ja toitumist kaa jälgisin.. Sama põhjus mis Ursullil. Loodame, et homseks on asi paranenud. Edu kõigile viimaseks kaalumiseks! Suuri miinuseid teile siis! smiling smiley

Külmutatud herned on väga head, aga pole midagi paremat kui oma põllul seista ja värskeid herneid noppidasmiling smiley Varsti-varsti peakskis saaki saama juba.

Ma lootsin kaa täna päevitada, aga päike läks siin pilve taha ja ei paista, et ta sealt välja kaa enam tuleb..

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 19. June 2014, kl 17.46

Mul on laiskus peal nüüd sad smiley
Eile jäi plaanitud trenn vahele ja täna juba ei viitsi minna. Eks ilmal on ka oma süü, üldse ei kisu täna vihmaga välja, külm on ju. Oleks siis soe siis vihm on savi, aga...
Ilge uni on ja see krdima kaal ka kõrge...mossitama ajab.sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 19. June 2014, kl 18.12

Ursull tean mida tunned. Endalgi sama, täna käisin ainult 8km jalutusel kuna üleeilsest puudeladumisest jalad nii valusad... Eile ei olnud jooksul nagu midagi ja täna päeval oli juba parem, aga nüüd peale jalutust on ikka meeletult valusad. Ilm on väga paha, see külm tuul on tõesti jube. Vihm nii väga ei häirigi !
Homset kaalumist ei oska karta ega ka oodata...

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 20. June 2014, kl 05.41

Täna hommikul siis Kaaluabis mul kiri ees " Kahjuks ei ei õnnestunud sul oma eesmärki täita..." Einoh mida veel vaja mõnitada??? Isegi õnnetu sellepärast, püüdsin, mis ma püüdsin. Aganoh, eks siis punnib edasi, eestlase jonn ei luba asja nii jätta.
Täna siis asi plussis sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 20. June 2014, kl 05.48

14.septembriks uus kõrge eesmärk seatud. Võiks saada 73kg ette, mis oli mu algne soov Jaaniks saada. Ehk siis 12 nädalaga vaja 7,6kg alla saada, aga olen väga õnnelik kui 5kilogi saan.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 20. June 2014, kl 07.25

Juhhuu, mul täna miinus, pole varem siin nii vähe kaalunudki. Selle numbri pealt on küll hea uues tabelis edasi minna. Eesmärgist jäi puudu veel 2,6 kg. Uueks eesmärgiks paneks veel -2 kg ehk siis 4,6 kg oleks kokku veel vaja alla saada. Peale seda saaksin säilitama hakata.
Häid numbreid teile kõigile ja laseme aga samas vaimus edasi smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Roosaroos 20.06.2014 07.25.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Anett
Kuupäev: 20. June 2014, kl 08.21

Minul oli täna 0,8 plussi. Olen täiesti šokis ja mu tuju on nii nullis! Ma ei saa aru kuidas ? ?
Mul tuli lausa nutt peale. Ilmselgelt grilli mina endale ei luba jaanipäeval karistuseks. Pidin veel täna šhoppama minema , aga kuidas ma sellise vaalana minna saan ?
Minu 14. septembri eesmärgiks jääb endisel 59 saada. SIis vaatab juba edasi. Saame ju jõuludeni ka pikendada. Siis on hea motivatsioon olemas mitte üle süüa jõulude ajal smiling smiley

Tublid olete!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Piia37
Kuupäev: 20. June 2014, kl 17.52


Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Piia37
Kuupäev: 20. June 2014, kl 17.53

Ursull ja teised ka,vaadake,mida peaks muutma,vajadusel palun muutke.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 20. June 2014, kl 19.38

Algkaalu võiks panna nüüd selle, millega me täna lõpetasime. Samuti arvutaks ümber KMI.
Valemid on veel puudu, aga võin need sinna nikerdada, kui olete nõus, et alustame praeguse kaalu juurest. Ennem ei hakka valemeid nikerdama.
Aga kas me tahame sama teema all jätkata või teeme täiesti uue teema?

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 20. June 2014, kl 20.54

Ma arvan ka, et võiks uue kaaluga alustada, et oleks põhjust pingutada. Muidu võib juhtuda, et jääme vana tulemuse najale puhkama. Samas oleks jälle hea ka vaadata, kust kõik alustasid, aga siis läheks vast see alguse info tulpade rivi liiga pikaks?
Mina nüüd pakin asju ja homme hakkame Eesti poole sõitma. Ega ma ei teagi, kas ja millal kaaluda nüüd saan, aga üritan ikka õigel ajal näidud kätte saada ja meie tabelisse sisestada.
Kõik jooksurajad mõõtsin ednale eestis juba välja, jooksuriided on juba kotis winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 20. June 2014, kl 21.27

Oi pekki....avastasin nüüd, et pole juba nädal otsa SpordiID lehele oma asju sisse kandnud. Pole lihtsalt meeles olnud ja nüüd siis tuli meelde, aga seal ei luba vanu asju sisse kanda, healjuhul eelmise päeva omi vaid....krt küll. Ma ei saa selle täitmisega hakkama sad smiley Lihtsalt ei ole harjunud veel midagi lisaks kasutama. Kirjutasin nüüd neile ka kirja, et nii on ju jube jama, vaatab mis vastavad.

Ma tänasest ei ole toite üles märkinud. Teen väikse pausi, kuna kopp saab ette. Pärast Jaani luban, et täidan edasi tublisti. Sõidame perega suvilasse ära ja seal nagunii kaaluda toite ei saa, veel vähem ennast (kui just kaalu ei vinna kaasa tassida) smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 20. June 2014, kl 23.00

Ma ka see nädal ei ole toite kaalunud ja kirja pannud. Mul samad põhjused; puhkus, reis eestisse ja ei saa seal toite igalpool kaalud ning lisaks ei viitsi ka. Üritan ennast sisetundega kontrollida ja paistab, et hetkel täitsa ok.
Ma nüüd kolm sõidupäeva ei saa ka sportID-sse andmeid sisestada. Homme saan hommikul enne sõitu homse päeva sisestada, aga järgmised päevad peab juba hiljem kohale jõudes kirja panema, loodan, et mul on meeles seda teha. Oleks tahntud ette puhkepäevi märkida, see võimalus võiks ju ikka olla confused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Krisly
Kuupäev: 21. June 2014, kl 08.55

Tere
Tahtsin hästi aga läks nii nagu alati, ei jõudnud ma kuigi kaugele oma kaalu langusega, lohutuseks kordan ikka ursulli sõnu, et kui ma neid kilosid olen korjanud mitmeid aastaid, kuidas nad siis ikka nii kergelt ja ruttu alla peaksid minema. Palun mind ka uude tabelisse lisada muidu läheb veel see viimanegi käest ära.
Kellel ikka praegult kaal ilusti kukub olete väga tublid, minul päris tihti jääb trenn vahele, aias on nii palju töödeye popping smiley, et kuidagi ei jõua ja ega õhtul hilja enam ei viitsi ka. Loodan sügise poole tublimaks hakata.
Igal juhul kaunist suve kõigiledrinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. June 2014, kl 09.30

Hei!

Siin siis meie lõplik viimane JAANITABEL.
Kes oma selle nädala kaalu veel korrigeerida tahab, siis tehku seda.

Teen kohe uues tabelis ära ka täiendused ja siis panen üles.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. June 2014, kl 10.27

UUS TABEL on siis siin.

Loodetavasti sain kõik valemid paika, kui ei, eks jooksvalt korrigeerin.
Tabelisse jäid hetkel kõik kes pidasid selle nädalani vastu smiling smiley Vaadake oma eesmärgi kaal üle ja vajadusel korrigeerige. Komasid siis seal tabelis kasutada ei tohi vaid punkti.

Minumeelest sai juba nii ilus tabel, sest meie KMI on kõigil tublisti langenud ja kindlasti langevad veel.

Ilusat suve algust kõigile! Ärge Jaanideaeg liialdage...teate küll millega winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: kairee
Kuupäev: 21. June 2014, kl 11.51

Pole aega saanud ennast kirja panna. Sain siis teiega koos lõppkokkuvõttes 300 grammist lahti grinning smiley

Aga head meelt teeb see, et olen harjumusi muutnud.smiling smiley
Jätkan teiega kindlasti juulis!

Häid jaane kõigile!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.