Kuupäev: 08. March 2014, kl 09.14
Tere hommikust tüdrukud ja mõnust naistepäeva kõigile

, loodan, et teie lähedased oskavad teid ka vääriliselt hinnata
eilne paanika on läinud ja leidsin ise kuidas kaalutabelit printida. Olin ise lihtsalt saamatu ja enne, kui uurida milles asi, kukkusin hädaldama.
Tegin väiksed märkmed eile ja täna lugedes, ei tundunudki need enam väga asjalikud

Aga ikkagi panen kirja.
Kui ma mõne kasutajanimega "puuse" panen, siis vabandused ette. Nii mõnedki on minu jaoks kummalised
Mar 11: töö ja stress

, tuttav teema ja kipun alla andma ka isegi (veel mitte, aga tunne on vahest küll selline). Muide +70,8 pole lihtsalt võimalik, ka kõige parema tahtmise juures
karuke03: sa oled alati igati positiivne ja innustad meid kõiki, kuidas saad. See 0 ring polegi ju hullu. Pole plussi, siis pole ka probleemi

Tubli oled ja tänud, et teed oma postitusi aeg-ajalt,
karuke36: Kindlasti ei tõusnud sinu kaal ühest kukklist, ehk on asi milleski muus. Kas sa ikka vett jood piisavalt? See teeb imesi, vähemalt minul. Ära põe nii hirmasti, võta nati vabamalt ja loll ei ole sa pääääris kindlasti mitte

, aitähh, heade soovide eest.
Helikopter: hea, et sulle ka mõjub see nn. võistlus. Mulle kah. Jaluatmine on väga hea, eriti kui muud trenni ei tee, nagu mina
Mereuru: ossssaaaamaiiitttt

, mis sinuga nüüd juhtus??? -1,7kg on ju uskumatu ja lausa vapustav

Tubli-tubli. Jaga meiega ka oma imeravimit
Naabrimamma: kui patustasidki nende vastlakukklitega, siis on ju kõik põhjendatud

ja plussi pole, hurraaa
MTU: palju-palju miinuseid meile kõigile

, Tule ikka tagasi meie reele. Tubli oled.
Nartsiss19: puht naiselikust

huvist tahaks teada, millega või kellega sa seal linnas patustasid. Jummala eest, ära pead liiva alla küll peida, ega see midagi ju muuda.
LoyyaP: iga peoga on omad head ja vead. Oleneb, millisele peole sattud või kuidas neid ise korraldad. Peale pidu on ju alati võimalus ennast kriitilisemalt kokkuvõtta.
Ullala: Miks sul raskelt läheb, jaga oma muljeid meiega, ehk saad abi või vähemalt innustust

.Päeva kalorite normi saad "päevikust", seal on kõik kirjas. Minul võttis sellega harjumine ka omajagu aega. Nüüd olen enam-vähem hakanud arusaama.
Birika: nüüd jõusin ka sinuni

. Muide -0,3 ja arvestades eelmise nädala +0,3, on tulemus ju super. Järele ma sulle kindlasi ei jõua, kuna oled minust liiga palju paremas seisus, mis on jama muidugi

(minu jaoks). Mina võtan tavaliselt reedel vabalt, õhtuseid sööke-jooke kirja ei pane, sest kalorikalkulaator plahvataks muidu

Muide, kas see seelik läheb nüüd selga?
Porthita: oh need naiselikud "rõõmud" väkk

ja lisaks veel haigus veel väkim

Saa ruttu terveks ja siis uue hooga Jaanipäeva suunas.
Suurtükk: ikka miinused. See on ju hea. Tubli oled ja ikka tasapisi edasi
Liis014: ahvatlusi tuleb ka edaspidi. Kuid hetkel oled rahul ja meie koos sinuga
Helbeke: sinu kaalunumbrit vaadates, on ju tulemus igati hea.
Letsdoit: oled ikka meiega

, see on tore ja kaalulangus igati tubli.
Sa vahepeal kirjutasid, et hakkad kaaluma hommikul ja õhtul, jaga muljeid.
Argo Aderi soovitusi tahaks kah lugeda.
Aitab nüüd küll sellest lobast. Uus nädal käimas ja täna ei pea mitte.midagi tegema. Mehed teevad
Edu järgmiseks nädalaks meile kõigile!