Kuupäev: 05. June 2014, kl 11.30
Tere- tere kõigile. Tõesti on suur suvi käes ja siia eriti ei jõuagi. Ma ei tea kas see on viga, et oma toidukordasid siia ei märgi sest tõepoolest kaal lihtsalt seisab.... No ei saa mina sellest sotti.Veel viimane kuu nn. istumist ehk siis palju tööd ja siis ehk saab ennast puhkuse lainele sättida
Vesi on alati kaasas ja 2-3 liitrit sellise palavaga pole üldse probleemi päevas juua. Söömine ka kuidagi kaootiline sest oma tööde ja tegemiste kõrvalt tuleb seda näksimist hoopis tihedamalt ette. Samas olen need nn. vahepalad teinud vägagi tervislikuks- söön siis kas puuvilja, juurvilja, keefir on lemmikuks suveajal jne..
Kummaline siiski, et kaal ei lange. Mõtlesin et paneks siis need näksimisedki kirja, et ehk ei ole selget ülevaadet aga... No ei tarbi ma midagi üle.
Aga see selleks, täna astusin kaalule... no TÄPSELT sama kaal juba 2 kuud vist!!! Vahetasin patareisid ja panin kaalu teise nurka. Ei aidanud

)
Hea, et pole tõusnud vähemalt aga soovkaalust olen ikka väga kaugel. Niru tulemus igatahes minu poolt.
Aga jaksu ja jõudu kõigile ja palju liikumist siis suveks!!