Kuupäev: 07. May 2014, kl 07.23
Minul ka väike masekas peal kuna kaalunumber näitas täna hommikul isegi tõusu. Nägin selle 6 võitmisega palju vaeva ja nüüd tahab see käest libiseda. Kummaline nädal on ka sest igal õhtul üritused ja nädalavahetus tõotab ka tormiline tulla. Suudan ikka oma isusid ohjeldada aga see õhtune söömine annab kaalul kõvasti tunda. Eile õhtul toodi kannuga mitu korda sidrunivett lauda ja imestati, et kuidas see küll nii ruttu otsa saab

)) Ma ei hakanud täpsustama, et jõin nii enda klaasisit kui ka kaaslase omast korraga
Trenni pole teinud juba 2 kuud... Tundub, et kuu veel vähemalt seda tempot... Millegipärast väidetakse, et kaal langeb ka ilma trenni tegemata. Võimalik. Minul siis lihtsalt organism seisab ja pigem talletab kogu tarbitud söögi...
Kuidas teil läheb?
Kui on mingi pingelisem periood siis ma tarbin süsivesikuid korralikult

Mul spetsiaalselt selleks ostetud tume shokolaad. Võimalik, et lihtsalt valetan iseendale aga ma tõesti tunnen, et organismil seda vaja.
Olen hästi palju lugenud kookosrasvast ning kuna ma mingil ajal lihtsalt proovimise jaoks ostsin kappi mitu pakki seda seisma siis nüüd olen pudrukeetmisel seda juurde lisanud. Ühest küljest selleks, et nn"ära kasutada" teisalt jälle lootes, et aitab ka
Loodan siiski, et ilmade paranedes ka kõigi tuju tõuseb ja kaal alaneb
Päikest ja sooja!!!