Kuupäev: 25. March 2014, kl 22.14
Ma olen klienditeenindaja poes. Ehk siis panen saalis kaupu välja. Üpris füüsiline ja raske töö, 11,5 h tööpäev ja selle aja jooksul saab ohtralt tõsta.
Ma olen endale teadustanud, et otseselt midagi ma endale toitudest ei keela, sest ei taha, et kui ühel hetkel hakkan mingeid asju sööma, tuleb kaal kolinal tagasi. Enamvähem kõike, aga portsjonid olulised ning kindlasti toitumise kord. Ja minu puhul mõjub ka see, kui ma õhtul mõned tunnid ennem magama minekut söön. Nii kui jätan söömata, olen hommikul jälle raske. Kaal paistab paremini langevat, kui söön veel õhtul. Varem toimis see, et peale 6te ei söönud, aga eks vanemaks saades oorganism muutub ja samad asjad ei pruugi enam toimida ka nagu varem.
Kahjuks mul tööl raske seda rida ajada, et vahepalasid ka saaks süüa vahepeal, liiga kiire selleks. Vahel üritan võtta hetke, et kasvõi banaan ära süüa, aga üldiselt kipun unustama. Ahjaa.. Vahepalade kohta veel nii palju, et ma töötan puuvilja osakonnas, seega ma kipun vahepeal näksima. Nt pistan paar viinamarja suhu ja nii. Ning siis kui lõuna aeg käes on, polegi mul kõht tegelikult tühi, lihtsalt söön, sest peab.
Magusaga mul suurem probleem, ma olen kogu aeg suur magusasõber olnud ning kindlasti on mul suhkru sõltuvus. Sellega on vaja võidelda. Suht kogu aeg pistaks miskit head suhu
Kroomi tablette olen söönud, ei märganud küll et need midagi aidanud oleks. Mõtlesin, et peaks uuesti proovima ja vb ka mingeid vitamiine veel lisaks. Kindlasti ka energia puudus ja siis asendan seda suhkruga.
Oeh, nüüd sai pikk jutt