Kuupäev: 26. September 2014, kl 11.12
Tere!
Ma täna silmitsesin oma kaalu ja mõtlesin, et kas ta on rikkis või hakkavad patareid tühjaks saama või mis tal viga on, aga tema muudkui aga naeratas mulle vastu ja ka kolmandat korda peale astudes kinnitas, et kõik on kõige paremas korras ehk siis oli mu tänahommikune kaalunumber
102,1 ehk siis -3,5 kg nädalaga. Mnjah, mul ei ole sõnu. Loomulikult olen ma täna mega õnnelik ja motivatsioon on laes.
Nädal ise oli selline, et esmaspäeva pärastlõunast jäin haigeks ja no siis hakkasin endasse kohe kõikvõimalikke rohtusid tankima, kuna mul lihtsalt tööl oli nii kiire, et mul ei olnud võimalik haige olla. Lisaks muidugi ka kolmekordne annus C-vitamiini. Tulemuseks on see, et tänaseks on palavik lahkunud ja enesetunne juba peaaegu inimese oma, kui köha ja nohu välja arvata. Need aga on lihtsalt jäänuknähud. Rohtude kogust ja valikut juba vähendan vähe haaval - nii parasjagu, et enesetunne oleks ikka jätkuvalt inimlik
Igatahes tänu kogu sellele rohtude hunnikule ja ma olen enam kui kindel, et ka C-vitamiinile sai töö tehtud ja kõik ilusti joonel hoitud hoolimata muidugi ka nii mõnestki ületunnist ehk siis kogu stress ei murdnudki mind maha
Toitumine oli ausõna, võiks öelda, et lausa perfektne

Teisipäeval, mis oli haiguse mõttes kõige raskem päev, sundisin end sööma, sest isu ei olnud, aga ülejäänud päevadel oli isu just parasjagu ja kõik ettenähtu sai ära söödud.
Trenni mõttes oli muidugi 0 nädal. Haiguse tõttu jätsin kõik trennid ära, aga täna ma igatahes proovin juba kergema trenni teha.
Päikest
Porthita