Kuupäev: 28. September 2014, kl 01.46
Tänan,
Pipu, toetuse eest

. Ma söön üldiselt tavalist toitu, kuid köögivilju, puuvilju oluliselt rohkem kui varem, neid kokku siis 800 gr-1 kg päevas, vett joon palju, tihti üle 2 l päevas, aga mitte külma. Leiba söön, kuid muid jahutooteid mitte, kartulit söön ikka 2-3 korda nädalas, kuid pasta ja riis haruharva. Söön looma-, sealiha, kala, kana, aga haruharva muna, sest seda ma lihtsalt ei kannata. Maiustan vahel jäätisega

, naudin seda rohkem kui šokolaadi, kange alkohol vahel harva, lahjat mitte. Juust, piim vähestes kogustes, kodujuust maitseb. Tatar meeldib, hommikuti tööl ka vahel muu puder vahelduseks võikudele. Põhiline kogu asja juures on minu meelest ikkagi see, et oma päevakaloraaži ei ületaks. KA ketta järgi lähevad valgud alati lõhki, kuid rasv on üldjuhul normis või ka nats rohkem ja süsivesikuid normist vähem. Põhisöök hommikul ja lõunal, õhtul oluliselt vähem, siis nagu kõhutäiteks rohkem köögivilja, vähem puuvilja.
Nii et ei midagi erilist

, aga minu puhul kõik töötab

. Samas jah, kes oskas seda algul arvata, et nii hästi võib minna, olen ju ikkagi 50+ ja kasvatan oma pea 6-aastast tütart. Eks see viimane ongi mulle see peamine motivaator, praegusest enesetundest ja enesehinnangust ei tasu rääkidagi, need on täiega laes