Kuupäev: 19. December 2014, kl 18.08
Noniii, pringid hirved! Viimane kaalumine t2na

Loodan, et k6ik j6udsid oma eesm2rgile palju l2hemale
Minul j2i sel korral eesm2rgist puudu ainult 600g. oleks 1-2 n2dalat veel v6istlus kestnud, siis oleks selle ilmselt saavutanud

Enesetunne on ylihea. Lubasin t2na endale preemiaks eriti rasvast l6hepasteeti ja muud m6nusat kraami.
Eile juhtus mul juukeid v2rvides v2ike 6nnetus ja tulemus j2i kuidagi lapiline. Juuksur kyll v2rvis, aga poe v2rviga. Enam vist ei hakka riskima sellega. No igal juhul pidin 6htul veel poodi minema ja oma heleblondile tumeda v2rvi peale panema. Tulemus j2i yle ootuste kena. Komplimente lendas nii, et tapab, erti meestelt. Nojaaa tegelikult neilt tuli hoopis mu kena saleda keha kohta kommentaare rohkem kui juuste kohta. Panin ysna kitsa tumeda seeliku ja pluusi selga ja pekki ei paistnud kusagilt

Niiet minu enesetunne on ylihea. Ma ole vist nyyd sealmaal, et v6in teile oma enne ja p2rast pildid siia riputada.. Mingi vaba hetk tegib, siis otsin pildid hea v6rdlusmomendiga.
Ursull, v2ga hea, et ora seal on. Peabki olema, kui sellest on abi
Aga eks me k6ik peame nyyd iseseisvalt yle j6ulu pingutama. 2rge siis end k2est laske! Ma ikka yritan kaa edasi. Ilmsel kiikan aeg-ajalt siia kaa, et enda tegemistest r22kida ja teie kohta lugeda. No 2 n2dalat pausi on liig eemal olla ju

Uuel aastal j2tkan ikka, sean endale juba uue eesm2rgi, sest kuigi tulemus on ylihea, k6hupekk ja sangad nagu ikka l2hevad alles p2ris viimasena..
Madzi, ma vaatasin, et sul on v2ga ilus tulemus t2naseks. V2ga tubli oled

Mina hakkan neid piparkooke siis sel n2dalavahetusel kypsetama..
Toimetatud 1 kord(a). Viimati siucra 19.12.2014 18.09.