Kuupäev: 21. October 2014, kl 11.02
Minul mingeid imenippe ei ole. Põhiline, mis toimib, on toitude üles märkimine, sh kaalun ära isegi tomatid, salatilehed jms. Lisaks ei söö ma magusat. Üritan tõesti nii, et ei söö kohe üldse. Saia ka ei söö. Viimase osas midagi rasket minu jaoks ei ole, sest meie peres sai eriti kaubaks ei lähe (no välja arvatud see tuma ciabatta, millega mul vahel õnnestub siiski libastuda). Poes saiakeste leti ja magusa riiuli juurde lihtsalt ei lähe. Vahel olen teinud selle vea, et vaatan, et oh soodukaga on mingid head küpsised või šoks, et võtan igaks juhuks varuks, et hea külalistele pakkuda. See lõppeb siiski tavaliselt sellega, et ainuke, keda ma nende asjadega kostitan, olen ikka mina ise

Seega üritan koju selliseid asju mitte osta. Kui on kellegi sünnipäev või mingi üritus, siis ikka magusat söön või kui kuhugi välja sööma satun, siis proovin ikka magusat ka (lapse kõrvalt juhtub seda nüüd ikka väga harva).
Trenni osas ma eeskujulik ei ole. Tahaksin ise küll rohkem teha, aga hetkel on põhisport siiski kärutamine. Arvestades, millised on viimasel ajal ilmad, siis eriti usinalt ei viitsi sedagi teha. Aga kirjutasin sellest vist siin juba varem ka, et kaalu langetamisel on just toitumine kõige olulisem. Ja kõik tuleb üles märkida. Seega, kes te siin toite üles ei märgi ja kaal ei lange ka, siis arvan, et põhjus ongi selles. Ma näen seda enda pealt pidevalt, et kohe, kui olen laisk ja toite kirja ei pane, siis tuleb kaalu ainult juurde. Endale tundub küll, et piiran ennast endiselt ja ei patusta, kuid tegelikkuses kõik tehtud ampsud meelde ei jää ning kalorid lähevad lõhki.
Ok, üks väike nn salanipp mul vist ikkagi on, nimelt saab minu beebi veel rinnapiima. Olen seda vahel treeningu all päevikusse kirja pannud, kuid tegelikkuses ei oska ma seda ajaliselt üles märkida, st loodan, et sealt saan vast mõned varukalorid.
Iseloomult olen siiski nõrk, nt reedel, laupäeval ja pühapäeval siiski patustasin. Käisin külas, oli sünnipäev jne. Mul on kuidagi nii veel ka, et kui olen juba patustamisega alustanud, siis tundub, et sellel päeval on niikuinii juba kõik mokas ja mis see lisapatustamine enam loeb, et küll homsest olen jälle tublim. Tean, et nii ei tohiks mõelda, aga tihti ikkagi läheb nii. Eile olin jälle tubli ning üritan nüüd reedeni vastu pidada

Olge tublid!
M