Kuupäev: 03. December 2014, kl 06.47
Noh kuna lennukis saab ju igaüks oma ekraanil kas mänge mängida, filme vaadata vms. siis tegevust ikka jagus. Ma vaatasin lennukis mitu filmi ära ja mängisin sudokut või solitari
Eks tänu sellele laps ka istus vait, et sai mänge mängida ja Dorat vaadata.
Ei jõua ära kiita oma jooksusääriseid, mis lennukisse jalga panin. Mu jalad oleks esimese 2-3 tunniga paistes olnud. Ämmal olid apteekist ostetud tugisukad ja ikka jalad läksid paiste, kuigi pidevalt üritas lennukis püsti tõusta ja liikuda. Mina liikusin vaid siis kui vetsu oli vaja minna.
Rannas lugesin kõik ajakirjad läbi mis mul veel lugemata oli ja pool e-raamatut.
Trenni tõesti tahan juba teha. Eile oligi kergejõustiku trenn, aga kuna päevad hakkasid, siis esimene päev olen peaaegu, et töövõimetu ja trenni veel ei läinud. Üritasin oma tööasjadega ühelepoole saada. Kõik kohad siis valutavad ja enesetunne ülikehv. Täna juba parem ja õhtul esimene ujumistrenn. Kavatsen minna.
Aga noh kohe hakkavad ju need pidustused, seega peab ikka väga karm olema, et mingeid snikke-snäkke ei sööks. Homme juba tööl laste jõulupidu. Järgmine nädal lasteaiapidu + enda töö pidu.
Enam ei looda isegi nulliga seda duelli lõpetada, sest näen, et suht võimatu. Aga eks siis uuel aastal uue hooga. Ennem ei lõpeta kui sale sälg!