Kuupäev: 30. October 2014, kl 13.10
Ka mina tänan punti võtmise eest! Täna hommikul kaalule ei jõudnud, seega annan oma stardikaalu homme, aga hoiatan, et see on suur

Ma arvan, et suurim duellitajate seas. Ma kahtlustan, et ca 115 kg, pole tükk aega kaalunud end, et mitte väga masendusse sattuda, aga nüüd tunnen, et olen taas valmis oma kaaluteemaga tegelemiseks. Täpse numbri annan seega homme hommikul. Pikkust on 174 cm ning kui pikem eesmärk on järgmine suvi, siis julgeksin üles anda soovkaaluna müstilised 65 kg. Esialgu oleksin aga väääääga õnnelik, kui kaaluksin alla 100 kg, te ei oska seda ilmselt ettegi kujutada, kui hästi end siis tunneksin
Novembri lõpu vaheeesmärk-kaalu annan ka homme, kui on selgunud, mis numbrilt täpsemalt stardin.
Aga veidi ka minu taustast. Olen paar aastat tagasi sarnase duelli läbinud ja seda üsnagi edukalt, kui nii võib ütelda: siis alustasin 108 kg-lt jaanipäeva paiku ning jõuludeks olin 87 ehk -21 kg. Seega praktika näitab, et taoline lisamotivatsiooniga kaalulangetamine mulle sobib. Aga siis juhtus selline lugu, et otsustasime mehega, et oleme valmis teiseks lapseks. Esimene tütar oli juba 9-aastane selleks hetkeks. Otsuse vastuvõtmisest selle reaalsuseks saamiseni ehk rasedaks jäämiseni kulus ikka üsna tükk aega. Selleks ajaks olin juba piisavalt stressanud ja muretsenud ning loomulikult ka kaalu kogunud ehk raseduse alguseks olin taas 100 kg peal. Sünnitasin 9 kuud tagasi 114 kilosena ning ma olen tõepoolest väga kaalu hoidev tüüp ehk raseduskilodest pole grammigi alla läinud, kuigi annan rinda. Vaat et olen isegi juurde võtnud hoopis. Nüüd on noorem tütar 9-kuune, ta saab veel rinda ja muidugi üteldakse, et nii kaua kui annad rinda, ei peaks kaalulangetamise peale mõtlema. Siiani ma ei mõtelnudki, aga kuidagi raskeks on endal olemine läinud. Laps ju ka kasvab ning kui olen püsti tõusnud nii, et laps süles, siis tunnen, et põlvedele hakkab selline koorem liiast olema.
Seega, minul vaim valmis ja soovin ka kõikidele teistele duellitajatele edu!