Kuupäev: 25. November 2014, kl 15.01
Tere!
Aitäh kampa võtmast!
Kui algkaaluks sobib tänane kaal, siis selleks on 104 kg, pikkust 164 cm jagu. Ideaalselt näeksin enda kaalul 6-ga algavat numbrit, kuid arvan, et kui poole aasta pärast oleks ees 70 kg, siis oleksin ka üliõnnelik. Ma ei mäletagi kuna ma viimati nii kerge olin

Seega 34 kg tahab turjalt maha raputamist ning number 70 püüdmist.
Vahe-eesmärk terendab juba 3 päeva pärast, äkki siis 103 kg võiks see olla. Kilost ikka jagu saan, loodan
Endast nii palju, et olen detsembri lõpus 28 aastaseks saav Tartu naine.
Pontsakas lapsena polnud, küll aga kõhukene on kogu aeg ees olnud. Umbes põhikooli lõpust hakkasin kosuma, kuigi mängisin võrkpalli, aga toitumine oli ikka segamini. Kutsekas kosusin veel, sest õppisin pagar-kondiitriks. See kosumine on jõudnud minu tipp-kaalu 105 kg, mis on ainult kilokese kaugusel. Viimased ca 10 kg tulid kooseluga, naeran ikka kodus, et peab vahepeal lahku kolima, siis jälle olen kergem
Igapäevaselt teen füüsilist tööd, mis aga kuidagimoodi ei aita, sest keha nii ära harjunud. Õhtuks väsinud, et hädavaevu jõuan end trenni vedada mõned korrad. Kui koju enne saan ja tagumiku diivanile, siis ei jõua kuskile. Üksi käimine, siis leiad endale vabandusi, miks ma näiteks täna ei peaks minema

Valmistoite üldiselt ei söö, teen ise kodus. Ilmselt portsjonite küsimus praeguseni olnud ning muidugi ka magustoidud. Nüüd kaalun kõik asjad üle, mida taldrikule tõstan.
Minu komistuskivi on ilmselt see, et ma pole järjepidev ning ilmselgelt pole mul ka piisavalt iseloomu. Kui ühe korra jätan kirjutamata söögid/kaalu, siis teada, et homme jätkub samamoodi. Lisaks tahan tulemusi kiiresti näha, aga ei saa ju

Eks asi on toetuses ka, elukaaslane ikka toetab mind, aga kui üksinda punnitad, siis punnitad mis sa punnitad, ühel hetkel lööd käega. Minule ongi see oluline, et mul on kellegagi jagada, kui ma olen kriisi äärel ja kohe kohe käega löömas

Piltlikult öeldes, keegi peab vahepeal jalaga tagumikku lööma
Soovin meile kõigile järjepidevust ning rasketeks aegadeks seda jalga, mis tagumikku lööks, et pead norgu ei laseks ja loobuda ei tahaks