Kuupäev: 28. December 2014, kl 11.39
Tänaseks siis jõulud õnneks läbi (oli vast pikk sel aastal
). Ees ootab veel ainult vana-aasta "söögiorgia". Aga küll sellest ka üle saame.
Kui te näete, et ma vahepeal mitu nädalat tabelit ei täida, siis on asi selles, et ma ei saa tahvelarvutist numbreid kirjutada sinna, ta millegi pärast ei tunnista neid (näitab kohe errorit). Kirjutan need niikuinii üles ja siis ühel korral võtan kätte ja teen tagant järele ära, kui arvuti taha saan. Tänaseks siis asi korras.
Nüüd aga teist, kellel mingid hädad (migreenid, unetus, meeletu väsimus, apaatia, väsimus), äkki saate minu loost mingi vastuse.
Nimelt eelmise aasta talvel elasin läbi meeletu kurnatuse, unetuse ja olid migreenihood. Liigesed ja lihased kõik valutasid, nagu oleksin peksa saanud. Krambid tekkisid sääremarjadesse ja isegi varvastesse. Süda kogu aeg puperdas sees. Tehti igasugused südameuuringud - ja KÕIK OLI KORRAS!!!!! Lõpuks võttis arst käsile ja tegi põhjalikud (mitte tavapärased) vereuuringud ja selgus, et mul oli B ja väga suur D vitamiini puudus (alla igasuguse normi), mis oleks lõppenud haiglas tilgutite all. Oleme harjunud teadmisega, et oma lastele anname D vitamiini, aga tegelikult vajab meie kliimas ka täiskasvanu seda väga. Hakkasin sööma ja minu vaevused kadusid tasapisi. Apteegis on kompleksvitamiine müügil. Kui ei julge niisama hakata manustama, siis nõudke perearstilt sellist analüüsi, mis näitaks puudujäägid ära. Äkki on kellelgi minu õppetunnist abi...
Minu tänane mure on see, et olin sunnitud vahetama beebipillid uute vastu, mis tõi kaasa meeletu magusaisu (enne ei olnud) ja kaal hakkas tõusma. TÄNA hommikul kaalule astudes vihastasin numbrite peale
tegin mõttes päevakava, kaalun toitu grammi pealt ja panin kellale "söögiäratuse" peale, et vahepeal ei sööks. Vaatame, mis tulemus tuleb. Vahe-eesmärgi panin 0,5 kg nädalas, rohkem ei julge.
Nüüd lähen vett jooma!
Jõudu ja jaksu kõigile!
Head vana aasta lõppu ja igas mõttes kergemat uut aastat!