Kuupäev: 22. January 2015, kl 11.24
Tere - tere
No ma tõenäoliselt siiski pikendan oma kasutaja ära üheks aastaks (mõtlesin küll pooleks aastaks, aga kuna hinnavahe on vaid 5 euri, siis pigem võtta juba aasta), et veel teie seltskonnas olla. Jah, kaalutabelit saab ilma sisse logimata täita, aga paraku kommentaare jätta ei saa - saab ainult lugeda.
Aga ega ma taha oma teekonda pooleli jätta. Kui hetkel on siiski mingi -10 kg läinud, siis eesmärk oli ju suurem. Usun, et mu kaaluseisak on seotud eelkõige sellega, et söön natuke valesid asju jälle (liiga palju saia ja olen patustanud magusaga) ja liikumist ei ole nii palju, kui peaks. Jah teen 1-2 korda nädalas trenni ja enamasti saan 10 000 -11 000 sammu päevas ka täis (vahel ka rohkem), siis sellest ainult ei piisa.
Loodan väga, et varsti lähevad ilmad paremaks ja saab õue jooksma - eelmisel aastal alustasin õues jooksmist veebruaris (eelmisel aastal siis lõpetasin õues jooksmise novembris ja nüüd olen saalis käinud). Uueks hooajaks on jooksukalender juba suhteliselt erinevate rahvajooksudega täis pikitud ja eesmärgiks siis saada paremaid tulemusi kui eelmisel aastal.
Mis on aga kõige juures hea - tundub, et selle 10 kg olen ma maha raputanud ja kui ka hetkel kaal ei alane selle tempos, mis ma ootaks, siis kõige olulisem on, et kaal tagasi ei tule(ks).
Usun, et ma ise muutun taas erksamaks ja toitun paremini, kui läheb taas valgemaks - minu jaoks on siiski kõige raskem aeg aastast detsember kuni märtsi algus - sageli söön siis rohkem tarbetuid kaloreid ja kipun magusaga patustama.
Hea on muidugi see, et ma väga palju magusat ei söö, kuid mul siiski on oma lemmiktooted. Mees küsis hiljaaegu, miks ma koju jäätist ei too... Selle pärast ei too, et kui nad külmkapis on, ei suuda ma neile õhtuti vastu panna. Lihtsam on jätta nad poest ostmata
. Siiski olen teinud selle pahanduse, et kui vahepeal olid mul kontorist töölaua sahtlis pähklid, siis nüüd on väikesed shokolaadid tagasi kolinud. Ma luban, et püüan end varsti kokku võtta ja lasen shokolaadidel välja kolida (st söön olemas olevad ära ja püüan juurde mitte osta)
Olge tublid ja homme siis aeg taas kaalule astuda.