Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine12345678910Järgmine
Asukoht: 8 / 10
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: moosi
Kuupäev: 10. February 2015, kl 00.09

Tere!
Otsin duellikaaslasi. Tahaks kangesti kellelegi aru anda smiling smiley
Olen peaaegu 90kg ja eesmärk on 25 või ka 30 kg maha raputada.
Ma selle teema algusest reegleid ei leidnud. Kas võtate uusi osalejaid ja kui, siis mida osalemiseks teha tuleb?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 10. February 2015, kl 21.24

Tere moosi ja teised niikuinii smiling smiley !

Meie BOSS on Zahir, tema teeb ka keerulisemad tabelirajad ette ja on teema algataja ja põhimõtteliselt ka uute tegelaste lisaja.

Hakkasin ka meie reeglitele mõtlema.
Meie elu siin polegi rangelt reeglistatud... vist? on kujunenud heaks tavaks, et kui kaalu märkida ei saa, siis teavitame ja aeg-ajalt kirjutame kaaslangetajatele oma olukorda, et ise tublim olla ja teisi innustada. Vahe- eesmärke saab ka seada, aga sundust pole ma märganud,
selline sõbralik-rahulik olemine, kus tagasilöökide puhul keegi pole tänitama hakanud smiling smiley
Kiidame aga tublimaid ja pingutame edasi..
Muide, Kidi täna oma uisusammul kõndimisega väga tubli!!

Minule ei meeldiks range toidutabeli kontrollimine teiste poolt, mida mõnes duellis tehakse. See distsiplineerib tõenäoliselt rohkem ja annab
ehk võimaluse kõrvalt nõu anda.
Aga tavaliselt on ju meie nõrkused meile niikuinii teada,- kuigi esimesed nädalad siin toidukoguseid päevikusse kandes olid küll päris valgustavad grinning smiley
Ja näiteks minu ülesöömine toimub niikuinii alles öösel, kui magamise asemel üleval istun. Just sel nädalal hakkab see vale ja segane magamine korda saama. Liigutamine päeva jooksul aitab kaasa muidugi....
Eks see iseenda muutmine on ju juuube raske, aga oleme ikka teel...cool smiley
Kuidas teil sujub?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: moosi
Kuupäev: 12. February 2015, kl 16.13

Mulle sobibki selline vabam variant, kus ei ole kohustusi oma varvastest kaalul pilte üles laadida või kuhugi tabelisse oma päevamenüüd toksida. Pole lihtsalt seda aega nii laialt käes, et mitmes kohas arvestusi pidada.
Sisestan oma toidud igapäevaselt nutridata lehele. Ilma kaalumata ja kirja panemata mina aru ei saa, palju on paras päevanorm. Hoian ennast kas liiga tagasi suures hirmus või siis lähevad kalorid üle.
Ja ma olen suhkrusõltlane. Tuvastasin selle nüüd, kui alustasin kaalu langetamist. Kui hoidun paar nädalat maiustustest, siis edaspidi on magusaisu minimaalne (vähemalt võrreldes varasemaga) aga kui siis jälle mingil põhjusel endale suhkrut luban, on jälle justkui pidevalt juurde vaja. Võtan ennast nüüd kui sõltlast ja hoian sellest valgest surmast eemale, tean, et esimene komm viib mu tagasi algusesse smiling smiley
Ja veel, pärast maiustustega lõpparve tegemist läks natuke aega ja varem vaevu tuntav pool teelusikatäit mett tees tundus ühel hetkel liigagi magus.
selline moosinägu ma siis olen

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Zahir
Kuupäev: 12. February 2015, kl 16.21

Tere,

Meil jah selliseid suuri reegleid ei ole.
Kaalu sisestamise päev on reede, kui reede ei jõua, siis viimane päev on pühapäev.
Kui kaalu ei ole sisestatud üle kolme korra siis kui aega kustutan tabelist ära nime.
Et kaalutabelisse isikut lisada, oleks vaja teada algkaalu, pikkust, soovkaalu.
Igaüks sisestab kaalu tabelisse ise, kui keegi ei saa, siis saab kirjutada foorumisse ja kes näeb see lisab kaalu tabelisse.
Kuna eesmärk meil ongi pikaajaliselt langetada suuri kaalunumbreid, siis hetkel on eesmärk seatud suveks, kuid kui läheb kauem pole ka hullu, oleme siin ikka edasi.

Mul on ka uudiseid, ootan jälle last loodan, et seekord on tulemus positiivne ja saan lõpuks ka endale beebi. Tegelen siin ikka edasi ja jälgin kaalu. Sooviksin kokku võtta juurde max 10 kg, kuigi praegu on mul nüüd kolm rohtu ja veel üks süst peal, ning need võivad kaalu tõsta, niiet hetkel kontrollin hoolikalt mida söön.

Edu meile.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Triips16
Kuupäev: 12. February 2015, kl 20.46

Oi palju palju õnne Zahir ning hoian pöialt sulle smiling smiley Ei taha nüüd urgitseda väga, aga palju sul läks aega katkemisest kuni selle raseduseni. Ja muide ära kaalu pärast nüüd küll muretse, kõige tähtsam ikka pisike ning küll sa jõuad pärast seda kaalu langetada küll ja küll tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 12. February 2015, kl 22.04

Ohoismiling smiley

Zahir, palju õnne, rahu ja kannatlikkust !
See uudis on palju toredam ja põnevam kui mandlid grinning smiley
Kaal on nüüd jah nö kõrvaltähelepanu, aga tervislik peab ju niikuinii olema smiling smiley
Hakkan ka pöidlahoidjaks !!!
thumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Zahir
Kuupäev: 12. February 2015, kl 22.23

Mul oli niimodi, et aastal 2013 detsember jäin esimest korda rasedaks rasedus peetus 5 nädalal loodet ei tulnudki ja tabletiabort oli 14.02.2014, et siis aasta tagasi, pärast seda jäin rasedaks juuni kuus ning peetus septembris ning puhastus ise septembris. Sain teada 12 nädala aeg, et umbes nädal kaks peetunud ja puhastus 13 nädalal ise.
Noh ja nüüd siis jaanuari lõpus jäin uuesti, et siis 4 kuud umbes vahet. Esimese peetumise järel oli ka umbes neli kuud niiet tundub, et minu organism taastub umbes selle ajaga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 13. February 2015, kl 09.57

Zahir - palju õnne!! Loodan, et seekord läheb kõik hästi. Kaalu pärast muretsemine jäta tahaplaanile, oluline on pisikese peale mõelda, et temal kõik kõige paremini oleks.

Nädal meil siin jälle möödas ja minul tulemuseks -0,4kg. Võib täitsa rahule jääda, arvestades, et eile oli meil siin sünnipäevalaud kaetud hea ja paremaga ning kõht sai kõvasti täis söödud. Hilisõhtune kepikõnd mõjus täiskõhule imeliseltsmiling bouncing smiley

Jõudu uueks nädalaks!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 13. February 2015, kl 10.27

palju õnne ka minu poolt. smiling smiley eelkõige hoia oma tervist, kõik muu jäta tahaplaanile kui vaja. Suutsin ka siiski väikese miinuse tekitada, kuigi keeruline see oli, Käisin teisipäeval glükoositaluvuse testi tegemas ja peale seda ei suutnud enam toitumist jälgida. See ikka pani paugu et õhtul kella 6-st ei tohtinud süüa ja esimene söögikord tuli alles kell 12 päeval. Kes soovitaks, kuidas saaksin vedelikku organismist väljutada paremini raseduse ajal. Jalad hakkavad taas paiste minema ja kardan, et õunaäädikakapslid ja rasedus vist ei sobi hästi kokku. Aga vett tarbin ohtralt, organismil kogu aeg nagu vedeliku puudus. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 13. February 2015, kl 11.43

Tere

Õnne ja hoian pöialt Zahir. Võta siis palun rahulikult ja püüa mitte üle mõelda/muretseda (usutavasti on Sul siiski pärast kõike hirm kuklas). Aga seekord peab ju hästi minema.

KristaP - usutavasti oskab Sulle kõige paremini nõu anda ämmaemand/arst või toitumisnõustaja. Paraku on nii, et nagu igaühe organism on erinev, nii ka rasedus(t)e ajal käitub igaühe organism erinevalt. Ma küll ei oska väga nõu anda, ega jalgade paistetusest väga lahti ei saagi (kui mul üldse midagi aitas, siis jaheda vee vann ja jalgade ülespoole tõstmine (nt lamades /istudes padja peale vmt).

Mina aga ikka maadlen. Kuigi samas olen rahul, kaal siiski enamasti liigub allapoole. Mis siis, et teosammul. Aga kui ma kevadeks (või no juunikkuks, oma sünnipäeva ajaks) saaksin 7 oma esimeseks kaalunumbriks, olen ka väga rahul. Eks ma tasapisi sinnapoole liigun.

Jõudu sõbrad!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: moosi
Kuupäev: 13. February 2015, kl 12.35

Näen, et siin lausa mitu inimest õnnistatud seisuses thumbs up
Palju õnne ja jaksu teile!

Minu kaal täna hommikul näitas 88,8, pikkus 167, sihiks aasta lõpuks 59,9, suveks 68. Eesmärk on uljas, loodan siiralt, et ka võimalik smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Kidi
Kuupäev: 14. February 2015, kl 12.21

Hei!
Ikka tasa ja targu. -0.5 kg kadus. Olin natukene pettunud, sest neljapäeval käisin rassisin spordisaalis crosstraineril ning toitumise hoidsin ka õhtul lahjapoolsemana ja siis nii väike kadu. Aga noh, mis teha. Eile õhtul ja täna ka vähe rohkem söömist. Aga homme lähen uuesti trenni , nii et natukene võib smiling smiley
Ilusat sõbrapäeva! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 15. February 2015, kl 12.57

Tervitus!
Aga Kidi, pool kilo on just paras langus nädalaga.
Minul ainult 100 grammi reede hommikusel ametlikul kaalumishetkel angry smiley
Ja eesmärgijoonega kattub ikka veel ???
Mulle tundub, et olen oma eesmärgid ja kalorid valesti ritta pannud,
niiviisi ei saa ma ka viimsepäeva laupäevaks oma rasvu vähemaks moody smiley

Palun kedagi, kes arvutisse meie kambast satub, kirjutada Tuttpüti reale 97,0. Tegelikult ei tahtnud seda kohe edastadagi, aga samas on ju oluline rivis püsimine. Muidu algab jälle paranduste-tulemuste parandamise lootus ja arvudega mängimine.
Olengi vist seda toidupäevikut liiga tõsiselt võtnud. Eriti siis, kui õhtul selgub, et kaloreid on veel söömata, siis kohe pean seda tasa tegema hakkama. Nagu laps kommikarbi kallal.

Tegelen siis alanud uuel kaalunädalal jätkuvalt toidusedeli muutmisega.
Ja sõbrapäevaks sain ise hulga roose, aga kaasale kinkisin ju erilise kommikarbi. Ega ta seda siis üksi söönud... ja eile ei lugenud ka muid maitsvaid palasid kokku, hommikul ei kaalunud ka. Vaimset tervist on ka vaja hoida!
Loodan, et olete sõbrapäeva õnnelikult üle elanud ja täna oleme jälle tublid edasi!
smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Kidi
Kuupäev: 16. February 2015, kl 21.30

Hei!

Kuidas sõbrapäev möödus söögi poole pealt ja tuleval vastlapäeval kukleid ka sööte? Liugu vist lasta ei saa, kui just rohkem lõuna pool ei asu. smiling smiley

Tuttpütt, eks ta ole parem jah, kui mitte midagi, aga lootused olid suured smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 17. February 2015, kl 09.11

Tere-tere

Head vastlapäeva ja pikka liugu.
Söögi poole pealt on rahulik, väga pole patustanud, ei teinud seda sõbrapäeval. Täna eks vaatab, vist ikka vastlakukkel või paar võib ära minna, kuigi ega ma neid "fännanud" kunagi ei ole - tegelikult on see ju sai vahukoorega, heal juhul moosi ka vahele pandud.

Aga mina kerges motivatsioonikriisis. Eks veebruar on üldse selline raske aeg, aga jah - tundub, et nii palju on teha vaja, kuid midagi tehtud ei saa.

Kaaluga on nii nagu on, praegu mõtlen, kuidas saada lodevast kõhust lahti. Ei tea, kas see ongi võimalik. Natukese haaval nagu tõmbab tagasi, aga eks rasvapolstrit on veel omajagu ja samas on nahk on selline ära vajunud.

Aga ega see mind ei peata, kaalu tahaks ikka normi saada. Isegi kui ta läheb allapoole teosammul ja annab vahepeal tagasilööke.
Tuleb võtta üks päev ja üks nädal korraga. Eks suurte eesmärkide saavutamiseks on vaja täita väiksemad.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 17. February 2015, kl 14.28

Tere!
Lustakat vastlaliugu kõigile ja pehmet maandumist!
St et konte ei murraks ja elurõõm alles jääks!
Kukleid ei söö, wernerinnal minuga sama maitse tongue sticking out smiley
aga koogiretsept nädalavahetuseks valmis vaadatud koos kaloriarvestuse ja etteplaneeritud kogusega. Mul nii isiklikke kui vabariiklikke tähistamisi ees ootamas spinning smiley sticking its tongue out

Lootustest niipalju, et olen igal uuel nädalal lootust täis, viimasel ajal pole neid suutnud aga realiseerida. Ikkagi inimene.....
Kui lootused väiksemad, siis nutaks juba ammu teki all ja neelaks lohutuseks midagi head.
Aga kevad läheneb ja see annab meile kõigile uue värskuse, nii lootuseks kui pingutuseks selle täitmisel. Eks ju?
winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 19. February 2015, kl 08.01

Tere taas, minul sellised lood, et avastati rasedusdiabeet, sai ka paar päeva haiglas veedetud. Kuid nüüd saan jälgida toitumist kui diabeedihaige, mis ka omamoodi põnev, haigla portsud olid antud teadmiste järgi täiesti üle normi. Eks tänasest hakkan vaatama, kuidas sujub see kindel arv ühikute süsivesikute tarbimise osa. hetkel tundub, et tuleb plussnädal, aga vaatame, kui palju see kaal kõigub seekord ööpäevaga winking smiley hoian kõigile homseks kaalumiseks pöialt smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 20. February 2015, kl 11.39

nädal oli plussis, kuid pole hullu. eks ta peab ka mingil hetkel ju langema hakkama, kui mitte enne, siis pärast sünnitust smiling smiley Loodan, et teistel oli nädal edukam kui minul tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 20. February 2015, kl 19.09

Olen täna meelega seda lehte vältinud, nii piinlik on plussi tabelisse kirjutada. Aga nüüd vaatasin, et tabelisse oli sisse kantud tänase päeva peale veel kolm kaalu ja kõik olid nädalaga plussi saanud. See on äärmiselt veider!!
Minu plussi põhjuseks on muidugi šokolaad (viimane nädal peaaegu ainult sellest toitusingi, mingi meeletu nälg on koguaeg ja energiapuudus) ja vastlakuklid on minu lemmikud, neid sõin ikka ohtralt.
Üritan nüüd oma mõistust üles leida, et suudaks sellele söömisorgiale piiri panna. Motivatsiooni võiks ka rohkem olla. Aga enne tuleb lapse sünnipäevapidu üle elada ja siis on viimane aeg korralikuks hakata.

Loodan siiralt järgmine nädal miinust tabelisse kirja saadasmiling bouncing smiley
Ilusat nädalavahetust!!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 20. February 2015, kl 19.41

Tere!
Sel nädalal sain enamasti winking smiley õigel ajal magama ja teistmoodi tegudest veel see, et planeerisin juba eelmisel päeval oma toidud-kalorid ette ära Ega ma muidugi end hulluks ajanud, aga tulemuseks sain ikkagi parema miinuse kui varem.

Palun seda, kes siia lugema juhtub, panna Tuttpütile kirja - 700,
ehk siis 96,3.

Muidugi tahaks palju rohkem korraga, aga pikalt ja pidevalt langetades on lootust tulemustele rohkem.

Ja ega neid tagasilööke täitsa vältida ei saagi. Söömine on ikkagi väga mõnus tegevus eye rolling smiley

Uus nädal ja uued harjutused ja harjumuste juurutamine pekivabamaks eluksgrinning smiley
Soovin meile vastupidavust ja head huumorit mustadeks hetkedeks!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Kidi
Kuupäev: 22. February 2015, kl 14.17

Heihopsti!

Ja nagu kartsingi, sain 800 grammi juurde see nädal. See on see, kui ei liigu ja ilmselt oli toitumises ka ikka mingi kala sees kuskil. No kui see üks päev maha arvestada, kui mingid hullud isud olid ning ajasin šokolaadi ja muud paremat näost sisse grinning smiley
Reedese hommikuse kaalumise järgi olen 800 grammi juurde võtnud. Reede õhtul käisid külalised, sai natukene hilja näksitud ja paar pokaali vahuveini lubatud. Laupäeva hommikul ma end kaalule vedama ei hakanudki, ei tahtnud seda numbrit näha, mille olin endale õhtuga tekitanud. Eile käisime Peipsi ääres ja ülevalpool pankrannikul sõitmas ja terve päeva just eriti kasulikke asju ei söönud, nii et kui täna hommikul kaalule astusin siis oli lausa üle kilo raskem see kere. Õudne! Õnneks nüüd peavalud kadunud ning täna viin ennast õue! smiling smiley
Seatud vahe-eesmärk ei saa raudpolt täidetud, aga hea kui natukenegi ligemale saaks sellele. smiling smiley

Edu!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kidi 22.02.2015 14.19.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 23. February 2015, kl 18.55

Tere!
Juurviljasupp valmis ja jätkub homsekski.
Aga homseks telekaõhtuks toon mõned juurikad juurde, dipikaste avokaadost on juba olemas. No küll mina ikka olen tubli!grinning smiley

Tahaks esialgu selle reedeni end korralikult joonel hoida,
siis on enamus sünnipäevi suuremate prohmakateta möödas spinning smiley sticking its tongue out
nii et minu vahe-eesmärgid on väga lühikeseks kokku kuivanud.

Aga oleme kõik koos tublid edasi thumbs up

Toredat aastapäeva!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Norrakas
Kuupäev: 25. February 2015, kl 09.59

Minu toitumise "kala" on see, et ei saa juustu söömisest lahti. Nii kui paar viilu võtan, ei saa pärast enam pidama ja siis ongi nädalas kilo langetamise asemel hoopis kilo juures. Nagu kiuste on mul külmkapis kange 30%-ne tükk ootamas.. Peaks mehele selle tööjuurde kaasa pakkima, silmade alt ära smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 27. February 2015, kl 09.49

Jeii, sain 84 ette. Nüüd tuleb seda hoida - päris pikalt oli ees 85 ja ei tahtnud kuidagi see 5 4ks muutuda. Loodetavasti suudan nüüd tubli olla ja järgmiseks nädalaks taas 85 peale ei satu.

Kevad läheneb meeletu hooga, õues liikuda on juba täitsa mõnus. Nüüd tuleb vaadata, et mugavaks ei muutu. Samas veebruar juba põhimõtteliselt läbi ja algab märtsikuu. Aprillis hakkavad pihta ka suuremad rahvajooksud, kus mul siis ka sel aastal plaanis osaleda. Sel aastal natuke tihedamini, kui eelmisel.

Jõudu, jaksu ja mõnusat kevade-ootust.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 27. February 2015, kl 10.03

Minu kaal muutkui tõuseb,kuid lohutan ennastki sellega et lõpuks pole libe ja täna saan pikema jalutuskäigu üle pika aja ette võtta. Minul muidugi suureks lohutuseks hetkel seegi, et sünnitus pole enam mägede taga, kolmapäevast algas 32 nädal. Vahepeal oli kogu motivatsioon kadunud ja tervist polnud ollagi, kuid täna tunnen ennast palju paremini ja see annab suuremas koguses motivatsiooni juurde hetkel smiling smiley jõudu ja kannatlikkust meile kõigile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: moosi
Kuupäev: 27. February 2015, kl 12.25

kas ma peaksin (kui üldse saab) ise kaalutabelisse rea tegema või keegi aitab sellega?
Tahaks juba teist reedet midagi sinna kirjutada, kui lubatakse smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 28. February 2015, kl 13.09

Heihei!
Uurisin kaalutabelist, et eelmise nädalaga võrreldes on kõik tublisti paremas seisus. Palju õnne!
Millegipärast ei saa mina enam korralikku langust kätte. Sel nädalal sõin iga päev palju allapoole normi. Aga kaalul oli reede hommikul -200 grammi ainult !eye popping smiley

Olin nii pettunud, tahtsin täna paremat tulemust kirja panna, aga muidugi oli täna veel hullem seis. Sest suurest nördimusest sõin ju hulga head-paremat kaaluperioodi lõpetuseks sisse, et mis see üks päev teeb.
Ainult et kogu see jube kaalukogum on ka üksikute päevadega sisse aetud angry smiley
Mõistusega võttes on kõik selge ja ikkagi ei pea vastu...
Täna jälle korralik smiling smiley

Palun kirjutage minu nime taha siis 96,1. Tänan toksijat ja meie "topelt"kaalujatele mõnusat titeootust edasi! Teie peate ennast ja oma närve hoidma!
Kaunist pühapäeva!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 02. March 2015, kl 12.48

Tere!
Tabel sai seekord tõesti ilusam, sain ka ise miinuse kirja ja hetkel liigun kenasti numbritega alla poole.

Aga... tahaks ikkagi natuke tabeli kallal nokkida, ei saa mina nimelt aru, mismoodi meie KMI on arvutatud. Minul hetkel KMI peaks olema 96,6/(1,78*1,78)=30,48, aga tabel näitab 32,967???? Vahe on siin päris suur.

Tervitades, Marili.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Zahir
Kuupäev: 02. March 2015, kl 20.36

Nüüd valem korras, seda ei saa lihtsalt copyda veidi keerulisem.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Kidi
Kuupäev: 03. March 2015, kl 19.09

Hei!

Kuidas kõigil läinud on?
Minul jäi reedel kaal edastamata, kuna polnud võimalik kaaluda ning ka mitte nädalavahetusel. Aga eesmärgijoonest jäi see kaugele, paraku. Mis seal ikka, uus eesmärk ja selle poole püüdlema smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine12345678910Järgmine
Asukoht: 8 / 10


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.