Kuupäev: 01. January 2015, kl 21.34
Hei, hei ja head uut aastat Teile!
Vaatan, et päris aktiivne suhtlus on lahti läinud. Loodan ka, et seda jaguks jaanipäevani välja. Kusjuures mingi hetk mõtlesin, et see duellitamine mulle eriti abiks ei ole olnud ega erilist motivatsiooni juurde tekitanud, kuid neid sõnu pean siiski sööma. Kui ikka iga reede tuleb kaal avalikult üles riputada, siis paneb see tublisti rohkem pingutama. See pühade periood on seda väga hästi näidanud.
Nimelt pean piinlikkusega tunnistama, et olen ka see, kes diivanil istudes jääke on muginud. Tegelikult võtsin teadlikult jõulude ja aasta lõpu vabamalt. Aga asi on natuke liiga vabaks läinud. Minu nipp, mis kõige paremini toimib, on see, et kodus ahvatlevat kraami (eelkõige magusat pean silmas) ei ole. Pühade tõttu on kandikud seda kraami siiski täis. Lapski, kes on veel beebi, sai mitu kommipakki. No ja loogish, et selle panevad vanemad nahka ...
Paar päeva tagasi kaalusin ja õnneks tagasi 70ne peale kaal veel läinud ei olnud, kuid kiloke oli juures küll. Kardan, et nüüd võib kaal ka tagasi 70ne peal olla.
Enne ja pärast pilte on alati hea vaadata, on väga motiveerivad. Siucra ja Ursull olete väga tublid. Erinevus on väga hästi näha. Mul endal on sama efektiga ühed reisipildid. Juhtus nii, et käisime kahel aastal järjest samas kohas puhkamas, st mul on aastase vahega täpselt sama tänava otsas tehtud pildid. Oi jeerum, milline mammi esimeselt pildilt vastu vaatab. Nagu õllekõht oleks ees (tegelikult ma õlut abs ei joo), kumab läbi lohvama särgi. Aasta hiljem tehtud pildil on juba täitsa ok neiu. Jube, kuidas kaal aastaid otsa paneb. Kaalude vahe oli 84 kg vs 68 kg. Peeglisse vaadates ei saanudki aru, et see 84 kg nii jube oleks olnud, aga pildid alati reedavad. Seejärel tuli lapseootus ja nii ma siin jälle higistan
Nüüd tuleb siis edasi rühkida ja enne suve võiks kaal 62 kg ringis olla. Üritan rohkem aega ka trenni jaoks leida, see olekski põhieesmärk ja lubadus selleks uueks aastaks. Kuna laps saab lisatoitu ja enam minust nii sõltuv ei ole, siis vabandusi, trenni mitte teha, enam ei ole.