Kuupäev: 06. January 2015, kl 13.00
Ma nii rõõmustasin, et Siucra proovis joosta. Ma tegin ka viimased aastaid kõnd-sörk läbisegi nn. intervallitreeningut, aga septembrist olen jooksnud kord nädalas 8-10 km ja pean tunnistama, et meeldib ( kuigi varemalt mitte nii väga) kui ikka paned endale mõnusa muusika klappidesse, pulsikellad, värgid külge ( see seadmete kinnitamine ja trenniriiete selga panemine ja juhtmete parajaks seadmine on omaette tegevus juba

) aga kui esimesed jooksusammud teen on see juba nauding minu jaoks.
Ma osalesin eelmisel aastal SEB maijooksul 10 km - tore kogemus, osalen sellel aastal kindlasti ja mis salata, annab motti juurde treeninguid jätkata ja kui eelmine aasta arvasin, et 23 km on minu jaoks mõeldamatu siis nüüd olen korraks mõelnud, et äkki üritaks sel aastal 23 km joosta...
Anu24 küsis kohvi kalorite kohta. Kohvi ja taimetee tõesti erilisi kaloreid ei anna. Ma ei arvestagi neid, aga kui midagi juba lisad neisse siis tuleks arvestada küll.
Ursull sinu menüü tundub nii lahja minu jaoks, salat ja salat - nii tekib isu muu hea parema järgi ja libastud. Ma üritan rohkem mitmekesisemalt, ikka leiba ka päevas 1-2 viilu ja see 2 kartulit ei tee ka kedagi ülekaaluliseks, pigem see kaste mis pahatihti lisatakse.
Ma panen tavaliselt eelmisel päeval peas mingi menüü paika mille järgi isu on ja siis pikin oma toidukordadesse need toidud sisse. Juba praegu mõtlen, et homme hommikul sööks muna-võileiba, sest selle järgi isutab
Õhtusöök peaks kerge olema, usun, et siis kaal langeks, aga ma olen teoorias tugev, praktikas mitte nii väga.
Olge tublid