Kuupäev: 22. January 2015, kl 14.12
Oi, kuidas ma sooviks seda 6-t kaalu ees näha... Väike unistus on, et järgmisel nädalal ehk...
Mina ei tea, kas mul kaal juba vana ja väsinud, vannitoa põrand on ka kõver.. Igatahes minul see kaal kõigub ikka 4 kilo piires varsti
Käin ka iga päev kaalul ja vahel lausa ei anna kiusatusele järele ning kaalun ka õhtuti... Ok, saan reaalselt aru et õhtune kaal alati suurem aga... Selline tunne on, et 100g sööd aga kaal näitab kohe kilo juurde...
Selles suhtes ei tohiks nuriseda sest kaalu ikka langenud on aga hetkel see puhtalt stressi arvelt. Trenni pole absoluutselt teinud ja kuna ka rohud peal siis vähemalt kuu aega ennast ei liiguta intensiivselt

Nii, et mõnikord võib siis stress ka kasulik olla? Loodan vaid, et mõjub ainult kilodele
Et mul ainult üks vinguv jutt poleks siis ühel hommikul oli selline naljakas juhtum kaaluga.. Nimelt kaalusin hommikul ja stressasin nagu tavaliselt...Mingi hetk aga läksin uuesti peegli ette ripsmeid värvima ja vana nagu ma olen-hakkasin mõtlema, et palju neid gramme siis seal rohkem oli... Astusin kaalule ja peale ripsmete värvimist oli lisandunud kaalule pool kilo!!!! Nii, et naise olge ettevaatlikud värvimisega
Aga homme siis jälle tõehetk. Jõudu ja jaksu kõigile!!