Kuupäev: 28. January 2015, kl 12.17
Ursull, ostsin Polar Loop´i. Kuna olen kasutanud vaid kolm päeva, siis hetkel veel väga head ülevaadet ei oska anda. Valisin selle lihtsalt seetõttu, et juhuslikult õnnestus see päris korraliku alega osta. Minu jaoks väike miinus on selles, et laps on juba ka õppinud seda nuppu näppima. Tegelikult piisab, kui õrnalt sellele vastu minna ja ekraan ärkabki ellu. Päevasel ajal ei ole probleem, las näpib ja uudistab. Kuid ideepoolest peaks/võiks seda kanda ka öösel, sest see monitoorib und. Aga öösel lapsega mässates hakkab see mul käe peal helendama ja tekitab poisis kohe elevust. Täna öösel võtsingi enne mähkmevahetust targu käe pealt ära. Aga see hetkel puhtalt minu hetkeolukorrast tingitud nö miinus. Telefoni saad vastava app´i ka tõmmata ja sealt on eriti lahe tsekata, mida veel tegema pead, et päevanorm täis saaks. Ja isegi, kui oled päevanormi täis saanud, siis ei luba kell sul molutama jääda. Kui oled tunnikese istunud, siis annab kohe märku, et aeg oleks end liigutada. Hetkel olen rahul ja tundub tore mänguasi

Ma tegelikult vaatasin Garmini Vivosmart monitori ka. See tundus ikka väga äge ja oli erinevate tulede ja viledega. Põhim on tegemist aktiivsusmonitori ja smart watchi komboga (nt näed käe pealt meilid ja sõnumid jms ära, saad muusikat reguleerida, äratada end õrna vibraalarmiga käel jms).
Ma olin muidu ka kontorirott ja kasutasin ka vahel seda poest toidu toomise nippi. Sai vähemalt pisutki end liigutada. Meil oli küll kolleegidega üldiselt kombeks väljas lõunatada, kuid need paar söögikohta, kus tavapäraselt käisime, olid ikka väga lähedal ja sinna minek mingi eriline liigutamine ei olnud.
Me vist ikkagi plaanime aprillis väikese soojamaa reisi ka teha. Vbla siis, kui piletid reaalselt olemas, võtan end ikka korralikumalt käsile
Täna on jälle kaalulangetamise saade. Eelmisel nädalal oli üks mees ikka väga tubli. Vaatasite? Vist TV3-st on.