Kuupäev: 24. July 2015, kl 09.46
Ursull - tundub, et mul nüüd õnnestus, tänud abi eest! Üritasin seda läbi telefoni teha ja sellepärast ka ei saanud.

Ma ikka harjunud neid appe ainult telefonis kasutama, kunagi olin päris aktiivne Runtasticu kasutaja ka, aga siis ostsin pulsikella ka ja siis hakkasin selle kaudu trenne dokumenteerima.. Mitte, et praegu oleks midagi eriti dokumenteerida kahjuks.
Samas otsustasin, et järgmisest nädalast ostan kuuks ajaks spordiklubi kaardi - septembrist vaja jälle tööl ja koolis käia ja siis ei ole paraku trenn spordiklubis eriti mõeldav. Hea kui kell 10 mõni õhtu jooksma jõuakski.
Mis puudutab kaalu, siis olen midagi vist väga hästi teinud, sest juba mõnda aega oli kaal 71-71,5 vahel, täna nägin aga 70,9 ära.

Ei julge veel hõisata nii varakult, sest mõnipäev rõõmustabki kaal rohkem, aga kirja läheb see siiski. Uskumatu tunne on mõelda, et sellest on veel 1kg alla minna, et näha kaalu esimese numbrina 6-t, mida pole juba aaaaaaastaid juhtunud..
Nädalavahetusel ootab aga ees suurem sünnipäevade tähistamine, nii et vast suudan selle tänase motivatsiooni lainel tugevalt ka nädalavahetusest läbi minna.