Kuupäev: 20. June 2015, kl 14.54
Mul seekordsel kaalulangetamisel läks aasta lõpp käest ära ja uus algus oli ka üsna emotsionaalne. Nüüs üritan uue hingmisega kenasti edasi liikuda ja oma lasteeele esialgu saavutada, siis vaatab, mis edasi saab. Kevad ja suvi minu jaoks kaalu langetamise osas oluliseks abimeheks. Sügisel on nii külm ja pime juba, et raskusi enda motiveerimiseks. Selline tunne, et elu pole enam elamist väärt, kui midagi endale lubada ei tohi. Sooja ja päikselise ilmaga, pole toit üldse nii oluline. Olengi aru saanud, et kui kaalust alla võtan siis kevadel ja suvel ning sügisel üritan hoida, seda mis olen saavutanud. Kõige raskem ongi see säilitamise osa. On kellelgi nippe, kuidas oma mõistusega toimetada, kui kaal juba käes. Sellel hetkel tundub juba, et elu on lill ja võin endale kõike lubada, kuid tegelikult ei või. Olen mõelnud, et pean endasse suhtuma nagu alkoholikusse. Isegi kui olen sale, siis mõistuse poolest jään alati täidlaseks ja pean ennast jälgima. Aga see ikka jube raske, tahaks ju ka "normaalne" inimene olla. Või siis teine mõte, et ega ma maailmas ainuke ei ole, kes peab toitumist jälgima ja ennast vaos hoidma.
Täna oli mu kaal juba jälle väiksem, kui eilne

Saab, kui ainult tahta. Eile pidin oma tahtejõudu ikka kõvasti proovile panema. Ilm vist ka selline kehv, et kohe raskem. Õhtul peale kaheksat oli ikka veel tunne, et tahaks midagi süüa. Kuid kellaaeg ja kalorid enam ei lubanud. Tegin tee, aga sellest ei olnud kauaks abi. Siis võtsin kaks pähklit, millest sai veidi rohkem pähkleid, no kümme ikka. Aga õnneks ei läinud asi väga käest ära, kuna käega ka ei tahtnud lüüa, kui juba nii palju pingutanud olen.
Riietest: mul nüüd siin välismaal elades on kapid riideid punnis täis, Eestis elades sellist asja küll ei olnud. Lahe koht Saksamaal on TK Max, seal käime naistega korra kuus. See selline outleti moodi pood, kus teiste poodide ülejäägid on kokku toodud. Kunagi ei saa sinna minna kindla plaaniga, kuid alati leiab sealt midagi. Oh ja Ameerikast räägitakse mulle ka muinasjutte, kuidas seal kõik nii odav on. Ei tea, kas saab kunagi sinna shoppama?