Kuupäev: 12. June 2015, kl 14.47
Mul see nädal siis -900g.Paar päeva tagasi oli veel ilusam number. Ursull ma tean, mis sa tunned, kolm nädalat tagasi oli ka mul veel täitsa masekas. Uue aasta algusest peale kuni siis poole maini lihtsalt kaal pendeldas ühe kohapeal. See tegi ikka kurjaks küll. Nüüd olen saanud jälle liikuma õnneks.
Nüüd ma kurjustan ka, ei mõtle nii, et jaanini, siis vaatame, mis saab edasi sügisel, see on lihtsalt allaandmine ja seda sa ei taha ju Ursull.

Ma ikka loodan, et sa teed peale jaani uue tabeli ja jätkame, sest see ju hea motivaator, kui iga reede on koht, kuhu oma tulemused kirja panna ja rõõme ja muresi teistega jagada. ( see on vähemalt minu arvamus) Mul üks tuttav ka tahaks peale jaani meiega grupiga liituda. Just kurtis, et suvel ei taha keegi duellitada.
Kas sa Ursull seda pole mõelnud, et peale tööd teed väikse eine ja siis hoopis jooksma. Eks muidugi peale sööki ennast raskem välja vedada.
Roosaroos endomondo grupp meeldiks mulle ka, kuigi ma seal väga kodus pole, aga eks kõik on õpitav.
Anett väga tubli, et said kooliga ühele poole ja näed ongi juba aeg lennanud kiiresti ja mees tuleb juba koju. Ilusat lõpetamist sulle.
Mul tuleb see nädalalõpp piduderohke. Täna õel sünna ja homme mehe sugulaste juurde, kus nn. oma aiaburgerite grillimine. Loodan, et ei libastu väga, aga kui siis saan uuesti reele.
Täna võib öelda, et juba täitsa suve ilm. Ainult see tuul võiks juba ükskord lõppeda, kaua võib.
Ilusat nädalalõppu kõigile hirvekestele.