Kuupäev: 05. May 2015, kl 11.07
Anett, politsesse tee avaldus! Koerad ei tohi lahtiselt olla!!!
Ma käin koeraga jalutamas, siis julgen lahti vaid kusagil keset põldu lasta, mitmeid kilomeetreid inimestest eemal. Kuigi ma tean, et mul sõbralik koer (mida ju kõik koeraomanikud oma koerte kohta ütlevad

), aga tõesti, ta ei ole oma 8 eluaasta jooksul mitte kellegile kallale läinud ja vabalt võiks teda ka jalutada lahtiselt.....aga krt iial ei tea, mis koeral pähe lööb. Parem karta kui kahetseda.
Mina oleks röökinud selle mehe peale, et pangu oma Baskervilled kinni või muidu võtan politsei poole suuna.
Minu jaoks on kevadine jooksuaeg jälle see õudusteaeg kui tee on konni täis. Ma jälestan konni. Mingi 1,5km lõik on paksul paaritavaid konni ja laipu täis. See ajab iiveldama ja mujalt ka minna ei saa, siis oleks kohe 3km lühem distants. No ja neid laipu jagub ju terveks suveks sinna pärast, kui ma teen seal takistusriba läbimist.
Muide minu 3 päeva nuumamine lõppes "kehvasti" ehk nulliringiga. Ma sõin ja sõin ja sõin....ma ei mäleta millal ma nii palju õgisin ja jama sisse ajasin: pannkoogid, piimakisell, kohukesed, grill, pähklid, jogurt, jäätis jnejne. Pidasime veel mehe sünnat ka, alkot ja torti näost sisse nämma....seedimine läks räigelt kiireks ja pärast kõike seda nulliring

Sellest saab vaid 1 järeldada, järelikult sööngi liiga vähe normaalsel ajal, miks muidu keha kõike kinni hoiab.
Täna on teine dieedipäev ja hommikune kaal näitas juba -1,2kg, aga noh homsega võib see kõik muutuda. Ise olen ülirahul ja enesetunne on hea.
Eile sain uue treeningkava ka, mis siis suunatud kiirtreenimisele minu poolmaratoni osas, mis on juba järgmine nädalavahetus Riias!
Reedel kaalume!