Kuupäev: 20. June 2015, kl 09.23
Hei kõigile. Vaatasin tabelit ja mõned on oma ideaalile ikka päris lähedal. Mul on väga hea meel selle üle.
Mind pani viimane nädal ka ikka pingutama ja mõtlesin, et plussiga ei tahaks päris lõpetada ja näete venitasingi 200 grammi aastavahetusest vähemaks. Tol ajal oli mul mingi hull motikas peal, tundub, et jälle leidsin endas selle jõu. Kuna selle nädala tulemus oli nii kena, siis julgesin oma eelmise nädala kaalu ka sisestada (see polnud siis reedene, vaid peale pidustusi pühapäevane

). Nagu näete on pingutus kõva ja tegelikult on näha kaa juba, sest nälg on silmis
Meie kümmet käsku täidan ka ilusasti

Tööl joon nii palju vett, et imelik hakkab juba, et koguaeg vetsu vahet jooksen. Ma panen iga päev pudelitesse vee valmis, sest nii olen kindel, et paras kogus vett saab joodud ja sujuvalt päeva peale jaotatud. Kraanist klaasi kaupa juues joon alati vähem. Ma olen muidu suur mullivee jooja, aga nüüd üritan rohkem tavalist vett juua.
Ma arvan, et me võiks kindlasti jätkata. Ma arvan, et võib seda sama tabelit edasi venitada küll. Nagu ma varem mainisin, siis mind see korra nädalas kaalu sisestamine motiveerib küll ja no suvel on vaja midagi, mis ikka reel hoiab.
Eile reede puhul maiustasin natuke, aga läksin ainult paarisaja kalori võrra üle normi ja ma olen sellega täiesti rahul, sest teadlikult lubasin endal maiustada, aga suutsin end tagasi hoida ja mitte lolliks minna, kuigi head ja paremat oli valida küll
Aga riiete ostmisest siis nii palju, et ma üldse ei saa aru kuidas Eesti inimesed nii korralikult riides jõuavad käia, kui poes riiete hindu ja palkasid võrrelda. Ma tavaliselt Eestist riideid ei ostagi ja kuna aeg-ajalt saab erinevaid riike külastatud, siis on kuidagi nii kujunenud, et enamus garderoobist tuleb mujal, eriti praegu, sest viibin pidevalt eemal. Kuna ma hetkel olen jälle vaene üliõpilane ja pidevalt ei tööta, siis suur osa asju ostan soodukaga ja see tavaline, et riietel miinus 70-80%. Eestis on ka asjad paremaks läinud, aga mäletan kunagi kutsuti seal suureks allahindluseks a la 200 krooni pealt 175 peale.