Kuupäev: 16. January 2016, kl 11.24
Tere hommikust!
No heameelega paneks hoopis tänase kaalu tabelisse....lõpuks tuli see 8 ette ära. Ei oleks arvanudki, et nii ruttu tuleb.
Eile siiski ei saanud üldfüüsilist trenni tegema minna, sest daam keeldus kaasa tulemast. Olin talle päev varem ostnud suusad ja ta tahtis õppida nendega suusatama. Seega loomulikult läksin oma 5 aastasele suusatamist õpetama. See ka paras treening. Suuskasin siis kodutänavas ja sörkisin tal vahepeal sabas. Lõpuks sai hoovi lumest puhtaks roogitud....suht hea trenn
No maitea mis värk selle Cocaga on (eks seal mingid sõltuvust tekitavad ained sees on, mis on ka teadlaste poolt kindlaks tehtud), aga ka mina aeg-ajalt lausa vajan Cocat. Joon ka vaid Zerot, sest originaal tundub lausa rõvedalt magus. Aga Coca on ka ainuke asi, mis mul une ära viib, vastupidiselt kohvile, mis mind magama paneb. Nojaaa Coca on lausa elupäästja hommikutel, kui eelmisel õhtul oled alkoga liialdanud. Õnneks neid päevi saab aastas ikka veel ühe käe näppudel kokku lugeda
Täna mul põhimõtteliselt puhkus ehk siis trenni ei tee. Aga üritan siin elamist küürida. Laps vaja trenni viia, nädala kraam poest tuua, et nädala sees sellistele mõttetustele mitte aega raisata, siis veel mingile sünnale vaja minna lapsega....ühesõnaga OLMEMÜRA!
Homme plaan sõbrannaga 2h jooksu teha.
Ahjaa, mina pärit Tallinna külje alt Raest