Kuupäev: 22. February 2016, kl 09.56
Vau - eriti tubli, Ursull! Ma ei saaks 25 km joostud ka püssi ähvardusel vist. Jooksmine on mul alati väga nõrk koht olnud, koos kätekäverdustega... Mäletan keskkooliajast, et joostes oli pidevalt veremaitse suus. Igal juhul plaanin kevadel-suvel hakata intervalltreeninguga oma jooksmist parandama. Selleks ajaks olen ehk kergem ka ja jõuan miskit ära teha. Praegu on põhiline trenn zumba (vaatan Youtube'st videosid, hüppan ja kargan järgi) ja lapsega jalutamine. Lisaks võimlemisharjutused ja aeg-ajalt sõudeergomeetril sõudmine. Nädala jooksul tuleb nii 5-6 tundi trenni ikka kokku

Sellega ma olen ülimalt rahul, sest muidu jääks pekki kaotades nahk lodev ja rippuv, trenniga saab ehk keha rohkem toonusesse. Nagu öeldakse - saledad tüdrukud näevad riietes head välja, treenitud tüdrukud aga paljana

Noh ma tahaks suvel ikka bikiinides rannas olla
Täna oli mul isiklikus tabelis mõõtmise päev ja tuju läks kohe heaks. Vöö- ja talje ümbermõõdu sain nädalaga ühe sentimeetri võrra väiksemaks, ka õlavarre ümbermõõdust kadus üks sentimeeter. Kaalunumber oli ka ilus, varsti ehk näen juba 72-te

Algne eesmärk oli veebruari lõpuks 72.0 kg ette saada aga selle jaoks peaksin sel nädalal 1.2 kg alla võtma. Igal juhul tuleb tubli olla, sest märtsi lõpuks tahan ma KMI järgi normaalkaalus olla (uhh, kuidas mulle ei meeldi see kurjakuulutav ülekaaluline seal praegu). Selle jaoks on vaja hetkeseisust vähemalt 3.6kg alla saada. Täiesti teostatav kui saiakesi, kohukesi ja muud taolist endale suust sisse ei aja

Järjepidevust ja tahtejõudu on vaja - olete ehk kuskil müügil näinud?
Toitumiskavasid ma ei jälgi - mulle meeldib ise välja mõelda, mida süüa tahan ja mida sööma peaks. Ülejäänud perel on ka oma väljakujunenud söögid, mis neile maitsevad. Põhiline on, et toituksin mitmekesiselt ja tervislikult. Mulle ei tee saiake või kohuke ka midagi halba, peaasi, et ma neid kümnete kaupa sisse ei ajaks. Peale seda maiustustevaba nädala katset läks mul asi käest ära - esiteks magamatus, siis liigne maiustuste söömine ja halb enesetunne. Nüüd otsustasin, et kohuke päevas on lubatud nii kaua, kuni ta mu lubatud kcal hulka ära mahub

Kui kaal enam mingi hetk üldse langeda ei taha, siis tuleb toitumine uuesti üle vaadata.
Ilusat uut nädalat!