Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Lizzie
Kuupäev: 14. February 2016, kl 00.32

Oled küll, see on ikka megatubli tulemus.smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 14. February 2016, kl 16.30

Ursull on tõesti megatubli olnud. Jätka samas vaimus.

Mina olen täiesti augus, ei saa rajale juba terve nädal aega ja tunnen ennast kehvasti sellepärast. Võib öelda, et 1-2 aastat tagasi olin sellises madalseisus... trennis küll käin aga söön täiesti suvasid asju, sest isutab kõige järgi - palun ütle Ursull, et see pole minu tahtejõuetus vaid kuuseis on selline grinning smiley

Eile vaatasin Eesti laulu poolfinaali ja sõin kohupiimakooki - põhimõtteliselt öösel grinning smiley

Mul pole mingit depressiooni, kodus/tööl on kõik hästi - ei saa aru millest selline ülesöömine, 3 päevaga olen 2 kg juurde võtnud.
Ärge keegi minust õppust võtke - väga kehva on sellest ülesöömisest olla, aga ma mäletan veel seda head tunnet kui kõht pole pilgeni täis kaanitud ja hea kerge on olla.
Tahan seda tunnet tagasi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 14. February 2016, kl 16.52

mul oli täna võrreldes reedega -400g, juba rõõmustasin...aga need pühapäevased lõunad ema juures...oeh...ema oli teinud suppi ja siis "kasukat" ja vahvleid....no olgu, üle ei pingutanud, aga kodus olles oleks teised valikud teinud grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 14. February 2016, kl 20.23

BIRIKA, eks kuuseis on ka hetkel mitte soosiv, kuu ju kasvab veel. Õnneks nädalake veel ja siis täiskuu. Aga olgem ausad need ilmad ja haigused võtavad igasuguse moti maha. Aga ütleme nii, et põhjuse leiab alati spinning smiley sticking its tongue out
Mina lihtsalt olen pähe võtnud, mis päevadel on mul trennipäevad ja KÕIK! Siis teengi trenni. Just praegu tulin pimedast jooksmast....terve päeva venitasin kummi. Kui dressi selga sain ja õue astusi, siis mõtlesin küll esimese asjana, et mis krt mul arus on? Aga eufooria tekib ikka pärast trenni. Nüüd tean, et olen väärt ka Creme Brüleed, mis täna tegin :p
Nii, et soovitan teilgi peas endale asi selgeks mõelda, et mis päevadel on kindlasti trennipäev ja millal puhkepäev. Kui kindel päevakava siis kergem rajal püsida. Tulgu või pussnuge, aga mul täna jooksupäev ja lähen. Vot nii!

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 15. February 2016, kl 15.15

Nende trennipäevadega on tõesti nii, et need tuleb paika panna ja neid lihtsalt täita. Nädalas võiks 3-4 trennipäeva olla. Mul nii ongi, juba aastaid on paigas, et esmaspäeval teen ÜKT. Ainult haigena ei lähe trenni, kui tuleb pussnuge siis võtan terasest vihmavarju ja ikka lähen grinning smiley.

Aga tegelikult trenn on kehakaalu alandamisel vähemtähtis, toit on see, mis on määrav.

Lugesin hiljuti soovitust, et jooma peaks päevas rohkem kui sööma... vesi on tähtis.

Olge tublid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 16. February 2016, kl 21.51

Hakkaks varakult halaga pihta, ehk lähen sellest kergemaks spinning smiley sticking its tongue out
Kaal ei liigu, pigem juurde tulnud....kõik on kuidagi viu-viu....paha siga sada viga.
See nädal patustanud ka...olude sunnil. No ei jõudnud lõunale täna. Jooksin alla, et võtan supi ja deemm....järts oli uksest välja. Polnud aega seal passida. Kiired ajad tööl. Noh kuna kolleegil sünna siis sai mõni singi-juustu stritsli tükk näost sisse aetud.
Samuti terve kere punniline...teadagi miks ja mis tulemas on. Enne täiskuud on minul emotsioonid niigi laes ja mul need punased kipuvad just selle aja paiku hakkama. Iseenesest on see kõige õigem aeg üldse puhastuda, sest siis hakkab kuu kahanema....aga need emotsioonid mis enne seda on, on küll sellised, et peaks puuris kinni mind hoidma.
Kuna ma kohviga ka mitu nädalat ilusti piiri pidanud, et hommikul 1 väike tass väga piimast kohvi, siis täna hommikul läks 2 suuremat tassi ja ma olin nagu Duracell. Nii, et kujutage ette täiskuu ja päevad lähenevad, lisaks nisutoode sees möllamas koos kohviga, mida pole ammu saanud. Tahtmine oli saag käima tõmmata ja päid lennutada. Õhtuks peaks midagi rahustavat otsima.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 17. February 2016, kl 08.24

NB! meenutan, et kelle 3 nädalat järjest kaal sisestamata, need värvin punaseks ning neljanda nädala alguses, kui muutusi pole kustutatakse nimekirjast!
Tasub ka siis oma kaal ise "mustalt" märkida, kui see on muutumatu olnud. Olge hoolsad smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Kuupäev: 17. February 2016, kl 08.49

Mul oli eelmine nädal hull motivatsioonilangus. Sõin pea kõikidel päevadel liiga palju, nädalavahetus oli vist isegi kõige hullem. Esmaspäeva hommikul nägin kaalul täiesti kohutavat numbrit - 75kg. Kogu mu saavutatu oli vastu taevast lennanud. Järelikult oli viimane aeg august välja ronida. Niisiis laps riidesse ja välja jalutama, kodus hakkasin jälle zumbatama. Söömine kõik Kaaluabisse kirja ja ülesöömine tuleb "välja treenida." grinning smiley Igal juhul on nägin täna juba palju ilusamat numbrit ja ehk reedeks suudan isegi väikse miinuse välja pingutada.

Naljakas, et mul peab koguaeg nö käsi pulsil olema. Vastasel juhul sujuvalt unustan ära, et üritan kaalust alla võtta. Vahel aga väsin lihtsalt ära sellest pidevast jälgimisest. Siiani oli hea meel, et peale vabalt võetud päeva sain kiirelt rajale tagasi, kuid seekord läks natuke halvemini. Ma saan aru küll, et pikemas perspektiivis ei tohi see nii raske olla aga aastatepikkused valed harjumused on visad kaduma. Üks samm korraga smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Marfatar
Kuupäev: 17. February 2016, kl 10.46

Ma tulen ka vingumaratoniga kaasa..
Uut kaalu pole ostnud ja enda numbreid ei tea. Kodus on mingi ülivana mehaaniline kaal ja see näitab hirmsaid numbreid. Enesetunne on paistes ja raske. Nädalavahetusel käisin perega spa-s. Õhtul sõin hotellis hallitusjuustu + muud rämpsu ja jõin kokteile. Oeh eye rolling smiley
Kohvist loobuda ei suuda - täna on kolmas tass. Ja tass on mul suur, sellesse mahub 3* Jura Lattet vabalt ära. Ma ei tea, mis reede toob, sest õhtul pean väliskolleege restoranis võõrustama. Ei tea, kas kelner vaatab mind imelikult, kui ma ainult leiba & vett tellin? cool smiley

*****Ma olen vormis. Ümmargune on ka vorm*****

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 17. February 2016, kl 11.41

Heh, Ursull kirjeldab vaimukalt täpselt minu tundeid/mõtteid. Mul samuti päevad just algasid ja see punnis olek oli mitu päeva lausa vastik. Aga see läheb ju üle naised ja tuleb muidugi kunagi jälle grinning smiley. Tähtis on sel ajal mitte ihadele järgi anda ja küll kõik laabub smiling smiley.
Samas kui mõnel päeval ka libastud, pole hullu - peaasi on jälle rajale hüpata ja mitte kõigele käega lüüa. Kui ka läksid pulgad - no trummi ikka ära ei anna spinning smiley sticking its tongue out.

Mul on täna nädala kõige ajamahukam ja vist raskem trennipäev - 50-60 min crosstrainerit + pilates 1 tund + saun.

Olge tublidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 17. February 2016, kl 16.20

mul vist enam vähem nädal, korra teadlikult patustasin, sest teeme lapse sünnipäevaks proovimuffineid ja no kuidas ma siis ei proovi smiling smiley üks proovipartii tuleb veel, järg ndl ilmselt. Või on anda kellegil mõnusat mahlaste muffinite retsepti? Praegu niisama katsetame, et kui tegemiseks läheb, siis teeks kindla peale, vaja ca 50 tk teha.
Üldse ma olen mõelnud, et ma ei tahagi keha ära harjutada olema säästureziimil, sest eluaeg ma kindlasti toitu ei kaalu. Iga nädal korra-kaks kindlasti söön midagi magusat, tahangi alla võtta aeglasemalt, aga see-eest püsivalt. Muidu juhtubki nii, et säästan keha ja kui midagi keelatut söön, siis on kilod kohe kolinal tagasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 17. February 2016, kl 21.00

Tessy, mida sa selle säästurežiimi all täpselt mõtled?
Kindlasti näljutada ei tohi, samas kui soov alla saada, siis ikka 70-80% annab toitmumine tulemust. Öeldakse, et tuleks 500kcal päevas normkaloritest vähem sööma, kui soovitakse alla võtta. Mida rahulikumalt alla võtad, seda lihtsam on hiljem ka säilitada.
Samas mina üritaks pigem omale elustiiliks võtta tervislikku toitumist. Tegelikuses keha ei vaja suhkrut, see on su veresuhkur mis seda vajab, aga ka seepärast, et ta on harjunud seda saama. Samuti ei ole hea tohutus kogustes piimatooteid tarbida, mis kehasse liigset lima toodavad ja seetõttu kergemini haigestutakse. Või nisutooteid lahmida näost sisse, samas endal probleemi nahaga või seenhaigustega, mis ei taha kuidagi taanduda ja selle mitte väljaravimisel võib tulemuseks olla kasvajad (ka halvaloomulised).
Plaan pole kedagi hirmutada, vaid igaüks võiks ise tähelepanelikumad olla ja kuulata oma keha. Kuidas keha reageerib ühe või teise toiduainele, kas tekib pärast väsimus või saadakse pigem energiat jnejne.
Ühesõnaga, mina tahan vanast peast olla terve ja jaksata ka oma lastelastega tegeleda (viimasel ajal on ju pop esimene laps sünnitada 30+, mis võib tähendada seda, et kõik ei näegi oma lapselapsi). Tänased noored põevad juba praegu vanainimeste haigusi, mida vanasti ainult vanad inimesed põdesid. Arvan, et tuleks otsida juurpõhjuseid ja olla uudishimulik, mis milleks hea on või mille tarbimine midagi kaasa toob.
Ilusat elu! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 17. February 2016, kl 21.27

no säästureziim minu jaoks on hetkel ikkagi ju kaalu langetamine, aga mingi hetk tahaks olemasolevat hoidma hakata. Ja praegu olen küll välja lülitanud alkoholi, magusa, nisu jne, aga kindlasti ei jää ma seda eluaeg vältima piinlikult. Mitte ka õgima, aga kindlasti käin sünnipäevadel, koosviibimistel ja söön kõike mõõdukalt. Praegu kui libastun, langetamise ajal, siis tunnen süümekaid, edaspidi tahaks endale kõike lubada, mõõdukalt muidugi, ilma süümekateta, aga samas selles kaalus püsida, mis mulle sobib.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 19. February 2016, kl 06.47

Mina tammun suht paigal juba mõnda aega, kuigi väike miinus ikka täna oli smiling smiley See ndl ma olen korralik olnud, aga vot see veejoomine on minu komistuskivi, ei teagi, kuidas seda korraldada, et meeles oleks ja meeldiv ka

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Kuupäev: 19. February 2016, kl 07.42

Täiesti uskumatu. Eile näitas kaal veel 900g rohkem, lootsin tänaseks eelmise nädala kaalunumbrini jõuda, aga mul oli nii ilus üllatus kaalul. Sel nädalal siis -0.3 kg smiling smiley Ma olen nii rõõmus, sest mõni päev tagasi veel oleks tulnud +1.2 grinning smiley Tundub, et kõik see liigne nisujahu ja suhkur on nüüdseks kehast väljas.

Kui nii ilusti jälle kaal langemas on, siis ehk jõuan enda eesmärkidele ka järgi - tahaks ikkagi veebruari lõpuks kaalul 72.0 ära näha. Poolteist nädalat veel aega, et sinna ligidale jõuda. Motivatsioon jälle kõrgel ja tahtejõu muskel sai vahepeal puhkust, nii et nüüd peaks jälle treeninguks valmis olema smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 19. February 2016, kl 08.35

hommik....oehh sad smiley, kohe raske südamega pidin oma plussi kirja panema, mis minu jaoks on ikka suur.
Põhjuseid mitmeid, miks nii läks...noo see kringli söömine teisipäeval, meeletult kiired ajad tööl - närvilisus/stress, eile õhtul konkreetselt sõin ka liiga palju (kuigi täiesti tervislikult) ja oli raske kohe olla....muidugi veel minust mitte sõltuvad põhjused: punased ja kasvav kuu.
See nädal kahjuks rohkem sporti ei tee ka, sest sõidan täna põhjanaabritele külla ja enne pühapäeva ei naase. Üritan külas olles, mitte ülesüüa ja liialt patustada.
Esmaspäevast jälle korralik ja loodan oma selle nädala miinusest lahti saada. Sorry, et selle nädala tulemust meil siin hetkel rikun. Loodan, et mõni tuleb ikka suure miinusega ka täna lagedale winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 19. February 2016, kl 09.02

Minul kaal sama ja olen sellega täiesti rahul, sest nädala algul oli +2 kg. Olen jälle rajal ja tahtmist täis spinning smiley sticking its tongue out.

Mul ongi muideks see probleem, et ma söön tervislikult, arvan ise, et väga tervislikult aga ka tervislikust toidust võib ennast paksuks süüa kui seda üleliia tarbida...ma pean oma tervisliku toidu koguseid vähendama.

Tessy99 - vesi ON tähtis. Ma alustan hommikul ALATI suure tassi veega, tihti lisan ka sidrunit. Mul on mingi kiiks hommikust vett juues, et pesen nagu oma torud puhtaks kui vett joon. Ja siis võtan tööle 1 liitri vett kaasa ja see PEAB mul kella 17.00 joodud olema Ja kui paar tassi taimeteed ka joon päeva jooksul siis peaks kohustuslik veevajadus täidetud olema.

Mina plaanin täna jõutrenni minna ja nädalavahetusel teen kodus pilatest.

Olge tublid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Kuupäev: 19. February 2016, kl 09.23

Hommik..

Annan teada, et lähen nüüd kolme nädalasele puhkusele.

Märgin ette ära kolmeks nädalaks omale sama kaalu.. Loodan, et peale puhkust ei ole mul kaal tõusnud.

Kõigile jõudu ja jaksu ning tahet smiling smiley


Olge tublid!

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Merelee
Kuupäev: 19. February 2016, kl 14.25

Täna hommikul oli põhjust rõõmustada -0,8 spinning smiley sticking its tongue out
See, et mu kaal ei liikunud, oli ilmselt üle pingutamise ja üle mõtlemise töö. Lõin nii mõnelgi korral käega ja lubasin endale rohkem kui mõned nädalad tagasi. Vee joomisega olen juba ära harjunud ja trennis käimise tulemused hakkavad tasapisi ennast ilmutama.


Priskeid miinuseid

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 20. February 2016, kl 09.11

täna 400 g vähem, kui eile , täpselt nagu eelmine nädal, siis oli vahe lausa 500 g. Hakkan ennast nüüd laupäeviti kaaluma smiling smiley Kas tõesti mõjub korralik uni kaalule nii märgatavalt paremini?

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Lizzie
Kuupäev: 20. February 2016, kl 10.26

Uni kindlasti mõjutab, keha taastub une ajal. Unepuuduse ja ülekaalus seostest on palju kirjutatud, aga hiljuti lugesin kuskilt ka, et uni on ka lihaskasvuga seotud, et kui uni pole piisav, siis ei toodeta piisavalt kasvuhormooni, mis on lihaste kasvamiseks vajalik. Ehk kui sa hästi ei maga, siis jõusaalis tegutsemine toob vähem tulemusi. Mul on ka tavaliselt laupäeviti parem tulemus (tänane hommik oli samuti tõestus sellele), aga siis olen rõõmus kui see järgmise reedeni püsib.smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Laux
Kuupäev: 21. February 2016, kl 10.19

Minul oli täna suur rõõm kaalu sisestada - nimelt olen jaanuari algusest alates kaalunumbrit vähendanud 5,9kg võrra, mis on minu jaoks väga väga suur tulemus. smiling smiley Eks see kaal ikka kilo või kahe võrra võib mõndadel päevadel kõikuda, kuid kuna ka riietest on langust näha, teeb see mind ülimalt rõõmsaks. Ja mitte ainult riietest - mu nahk pole ka mitte kunagi nii ilus olnud kui praegu. Olen alati arvanu, et see on geenidest, milline mu nahk välja näeb (ja mingil määral loomulikult ka ongi). Aga no rohkem paneb paika siiski ilmselgelt toitumine ja vee tarbimine. Mõlemad tegurid on mul viimase kahe kuu jooksul väga oluliselt muutunud smiling smiley Vett joon iga päev ca 2 liitrit (sh tee ja kohv) ning söögis jätsin välja kartuli,riisi,jahutooted,suhkru suures osas, igasugu mahlad vm magustatud joogid ja isegi puuvilju ma eriti ei söö. Kusjuures alustasin sellega nii, et mõtlesin et proovin nädala, kuidas enesetunne on. Ja nii hea oli, et nädalast on saanud juba oluliselt pikem aeg.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Lizzie
Kuupäev: 21. February 2016, kl 13.11

Vau, Laux! Väga tubli tulemus. Sinu pikkuse ja kaalu juures niipalju maha võtta sellise ajaga on ikka väga kõva saavutus (endal on ligilähedaselt sarnased parameetrid). Mul on ka nahk parem, et enda toidulauale suurema tähelepanu pööramine tasub mitmeti ära. Kõigest halvast loobuda ei ole suutnud veel, magusat ikka vahel söön, ja leiba ka iga päev, muid asju eriti ei tarbi. Aga sa oled heaks inspiratsiooniks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 21. February 2016, kl 15.38

Leib ei olegi patt mu meelest, pigem nisutoodetest loobuda s.t saiast. Ma üritan rohkem vett juua.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Laux
Kuupäev: 21. February 2016, kl 18.31

Aitäh Lizzie smiling smiley Olen nõus, et see kaalulangus minu pikkuse ja kaalu juures olnud üsna kiire, samas ju siis on mu nö. loomulik kehakaal ikkagi madalam, kui viimastel aastatel seda hoidnud olen.
Mina olen seda meelt, et polegi olemas mingeid patutoite. Kõike võib süüa, lihtsalt oluline on oma keha kuulata. Kui mult on küsitud, et mida ma ei söö, et kaal langeb, siis lihtsam on mul selgitada, mida ma söön. Mu menüü on ülimalt basic ning ei mingeid keerulisi koostisaineid toitudes või kooslusi. On paar asja, mis on mu menüüs iga päev ning nende ümber ma siis kohandan ka muud menüüd. Trenni ei tee ma sisuliselt üldse.. Paar korda olen ka selle aja jooksul patustanud (magusaga üldiselt ja ühe korra ka alkoholiga), kuid peamiselt ikkagi rajal püsinud. smiling smiley Nüüd on veel 4kg jäänud mu eesmärgini, ning usun, et aprilli lõpuks olen jõudnud sinna, kuhu soovin smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Laux 21.02.2016 18.32.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 21. February 2016, kl 19.00

Kas keegi kasutab toitumiskavasid või on kasutanud? Ma nüüd proovin Kaalust alla raamatu järgi toite teha, kõike peab kaaluma, see on küll tüütu. Portskonid tunduvad väikesed ka, eks näis, kauaks kannatust jätkub smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Anett
Kuupäev: 22. February 2016, kl 08.21

Tere!
Kaalusin end reedel, aga kirja sain alles täna panna. 200g juures, noh oleks ju võinud hullemini minna. Aga nüüd tuli see lumi maha ja jube madalseis jälle sad smiley
Täna vean end jõusaali, vähemalt midagigi teha smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 22. February 2016, kl 08.39

Moika!
Mina põhjamaalt nädalavahetust veetmast tagasi ja täna hommikune kaal pidi mu all vist ära minestama. Omaarust nagu sai võimeldud mitu tundi lastega õues, et keha märg ja öösel pikalt tantsitud, aga noh ka patustatud korralikult. Ma ei mäleta, millal ma sellist suhkruhunnikut viimati sõin: jäätis, kohukesed, šokolaadikreem (see küll oli öko, aga noh siiski) ja no lisaks veel alkohol.
Nüüd siis tuleb ruttu end kokku võtta, muidu omadega reedeks nulli ei saa. Tuleks hääl ka tagasi, siis oleks juba päris okas olla. Hetkel on tunne nagu oleks Vin Dieseli äpp peale tõmmatud. See on see laulmine winking smiley
Tänasest jälle EI suhkrule, nisule, alkole ning kõvasti treenima. Pühapäeval lähen Haanjasse 25km jooksma spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Kuupäev: 22. February 2016, kl 09.56

Vau - eriti tubli, Ursull! Ma ei saaks 25 km joostud ka püssi ähvardusel vist. Jooksmine on mul alati väga nõrk koht olnud, koos kätekäverdustega... Mäletan keskkooliajast, et joostes oli pidevalt veremaitse suus. Igal juhul plaanin kevadel-suvel hakata intervalltreeninguga oma jooksmist parandama. Selleks ajaks olen ehk kergem ka ja jõuan miskit ära teha. Praegu on põhiline trenn zumba (vaatan Youtube'st videosid, hüppan ja kargan järgi) ja lapsega jalutamine. Lisaks võimlemisharjutused ja aeg-ajalt sõudeergomeetril sõudmine. Nädala jooksul tuleb nii 5-6 tundi trenni ikka kokku smiling smiley Sellega ma olen ülimalt rahul, sest muidu jääks pekki kaotades nahk lodev ja rippuv, trenniga saab ehk keha rohkem toonusesse. Nagu öeldakse - saledad tüdrukud näevad riietes head välja, treenitud tüdrukud aga paljana smiling smiley Noh ma tahaks suvel ikka bikiinides rannas olla winking smiley

Täna oli mul isiklikus tabelis mõõtmise päev ja tuju läks kohe heaks. Vöö- ja talje ümbermõõdu sain nädalaga ühe sentimeetri võrra väiksemaks, ka õlavarre ümbermõõdust kadus üks sentimeeter. Kaalunumber oli ka ilus, varsti ehk näen juba 72-te smiling smiley Algne eesmärk oli veebruari lõpuks 72.0 kg ette saada aga selle jaoks peaksin sel nädalal 1.2 kg alla võtma. Igal juhul tuleb tubli olla, sest märtsi lõpuks tahan ma KMI järgi normaalkaalus olla (uhh, kuidas mulle ei meeldi see kurjakuulutav ülekaaluline seal praegu). Selle jaoks on vaja hetkeseisust vähemalt 3.6kg alla saada. Täiesti teostatav kui saiakesi, kohukesi ja muud taolist endale suust sisse ei aja grinning smiley Järjepidevust ja tahtejõudu on vaja - olete ehk kuskil müügil näinud? winking smiley

Toitumiskavasid ma ei jälgi - mulle meeldib ise välja mõelda, mida süüa tahan ja mida sööma peaks. Ülejäänud perel on ka oma väljakujunenud söögid, mis neile maitsevad. Põhiline on, et toituksin mitmekesiselt ja tervislikult. Mulle ei tee saiake või kohuke ka midagi halba, peaasi, et ma neid kümnete kaupa sisse ei ajaks. Peale seda maiustustevaba nädala katset läks mul asi käest ära - esiteks magamatus, siis liigne maiustuste söömine ja halb enesetunne. Nüüd otsustasin, et kohuke päevas on lubatud nii kaua, kuni ta mu lubatud kcal hulka ära mahub smiling smiley Kui kaal enam mingi hetk üldse langeda ei taha, siis tuleb toitumine uuesti üle vaadata.

Ilusat uut nädalat!

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 22. February 2016, kl 10.16

Katukas, eks ma ise jookse ka seda läbi häda läbi...aga noh, tempo on väga rahulik, siis teeb ära selle. See on hea vastupidavustrenniks. Joosta ei tohiks kindlasti kunagi veremaitse suus. Räägib see, kes võitslustel just nii jookseb spinning smiley sticking its tongue out
Mul sellest nädalast hakkab lisaks üldfüüsilisele ka uus jooksukava. Berliini poolikule on jäänud veel kuuaega ja siis peaks juba mingit vormi võtma, et päkad sirutus filigraane ja puus lahti.
Toitumiskavasid olen võtnud erinevatelt. Kõige paremini on Orgu oma mõjunud. Kunagi treenisin Orguga terve kuuaega. Esimese nädalaga kadus 4kg!!! ja olin šokis. Vahest võtan Orgu lehelt retsepte ja teen neid ka. Aga mul ei meeldi väga 4x päevas kokata, siis nagu muuks asjaks polegi aega. Olen seda teinud, aga loobusin, sest no tõesti....nagu oleks Meisterkokk sinu kodus. Fun võiks see langetamine olla, no stress! Hoopis mängida ja puhata tahaks winking smiley
Hahaaaa....hea ütlus, see saledate ja treenitute kohta. Mul on siis lootust ehk see suvi veidi parem välja näha bikiinides, kui eelmine suvi. the finger smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.