Kuidas saaks siledama kõhu peale sünnitust tagasi ?
Kuupäev: 09. July 2010, kl 19.08
Olen 163/50, sünnitanud väikese vahega 2 last (viimasest sünnitusest 1.5 a möödas). Juba peale esimest sünnitust olin oma väljaveninud kõhunahaga ja 8 ülekiloga hädas. Sain kilodest peale teist last kõik korda, aga kõhunahk ikka selline lödev. Pool aastat tagasi hakkasin suht regulaarselt trennis käima (püüan ikka 3 korda nädalas käia. Kuid vahel ei õnnestu ka nt üle 1 korra käia. Ütles, et lihased olen saanud kõhule küll, aga kõhunahk on ikka lodev. Enam kõht nii ei ripu kui enne trennis käima hakkamist, aga rahutu olen ikka. Nahk on armiline ja pehme. Olen olnud ka 2 kiloga alakaalus, kas see ei aita kõhunahale, mis tähendab, et kokku võin ma ju kuivada, aga lõdvast kõhunahast enam lahti ei saa. Trenn on tegelikult palju aidanud (shaping) ja ma isegi ei uskunud, et ttrenn võib nii palju heaks asja teha. Aga ikkagi on nii palju seda venivat nahka. Kui seisan siis pole häda kedagi, aga kui püksid nt jalas pigistavad, siis pressivad kõhu ülesse jne...
Tegelt olen ma vaadanud päris paljusi naisi, kellel lapsed, et ka neil on kõhunahk selline voldiline ja kui kummarduad siis ka suht lõtv. Aga pilk jääb ikka midagi enamat otsima ja leiab sellised naised, kelle kõhunahk oleks justkui "selja taha venitatud" ja kõhu naha ja lihase vahel pole polstriraasugi. Tahan siit küsida nõu, et kes on ka suurt vaeva näinud selle kõhunaha suhtes ja saavutanud kõigele hoolimata selle, et kuidas te seda teinud olete? Kui palju trenne ja toitumist? Oleksin ülitänulik, kui keegi viitsib sellest teemast pikemalt rääkida (nt oma päevamenüüst ja trennidest), ja anda just positiivset suunitlust, sest kindlasti on võimalik asja korda saada.