Kuupäev: 23. March 2011, kl 09.22
Ega ta mingi imerohi ole, et võtad iga päev kilo alla. Esimestel päevadel läheb muidugi rohkem, kuna keha jaoks on see šokk, et tahket toitu ei saa. Aga pärast organism harjub sellega ära ja väga palju ära ei anna. See on natuke sarnane trenniga, et algul kaal langeb ja siis peab koormust aina lisama.
Mul läks alates 3.st päevast ca 100-400g päevas ainult. Ja olin algul väga nördinud, et kuidas nii, ei söö üldse ja mingi 100 grammi kadu. Kuid minu arust asja mõte on organismi puhastada ja seda see jook tõepoolest tegi. Mina sain kõhukorinatest lahti

ja siis nagu anks18 kirjutas, algasid ka minul päevad ehk siis puhastus igasugune

).
Ja alles pärast paastu hakkasin dieeti pidama ja nüüd kaal langeb paremini, kui kunagi varem.
Neerat jõin 9 päeva, sain ca 4 kilo alla ja siis kui hakkasin paastust väljuma, tuli natuke tagasi. Nüüd on juba kuu aega möödas ja täna on täpselt 7 kilo all.
Vähemalt minu kogemused on sellised
Ja mina soovitaksin just kellegi käest osta natukene Neerat prooviks, sest olen kuulnud, et paljudele selle maitse ei sobi. Mul sellega probleeme ei olnud, kuna magus-hapu mulle maitseb küll. Kuid jook on üsna kallis, kui juhtub, et maitse üldse ei meeldi.