Kuupäev: 02. May 2012, kl 18.06
Tere,
Ilmselt kevadpühad ja vastajad kõik puhkamas

. Mina tulin KA-sse eelmise aasta septembris algkaaluga 72,6 kg, minu parim kaal, mis ma siin olen kätte saanud on 67,9, hetkel kaalun 70. Kui arvestada, et olen 8 kuud kaalu abistanud ja kaalulangus on hetkel 2,6 kg siis on sinu saavutus ju super

Loomulikult on mul vahepeal olnud ka paarinädalasi perioode kus ma KA ei kasuta, olen olnud reisidel jne. samas kui KA kasutan, siis panen kõik ilusasti kirja, kaalun ja puha. Arvan, et minu puhul on võtmeteguriks liikumine, ma ikka ei ole suutnud nii tubli olla kui paljud teised siin KA-s. Samas ei ole ma kordagi meelt heitnud ega kavatsenud loobuda. Olen seadnud endale eesmärgiks saavutada kehakaal 65 kg ja harjutada end niiviisi sööma, et tajuksin ise kui palju on õige kogus. Tervislikult olen toitunud juba aastaid ja sealt mingit kokkuhoidu enam ei tule, ainus küsimus on kogustes ja liikumises ja see nõuab harjumist. Selles olen ka oma eluajal korduvalt veendunud, et ekstreemsed lahendused püsivat kaalulangust ei too, korraks saad kaalu alla ja niipea kui ekstreemsusest loobud (mida sa ükskord nagunii teed) tuleb kõik tasapisi tagasi. Eesmärk saab olla ainult üks - püsiv elustiili muutus. Ja veel nädalavahetusel vabalt võtmisest - parem oleks kui vabalt võtad ühel kindlal päeval nädalas (st. sööd seda mida soovid ja ennast ei piira), siis keha harjub selle süsteemiga ära ja töötab koos sinuga. Järgmisel päeval tasuks siis olla veidi rangem kui tavapäevadel, eelmisel päeval sai keha ainevahetusele uue hoo sisse ja kui järgmisel päeval veidi kokku hoiad võid nii hoopis rohkem kaalu kaotada. Igatahes edu sulle katsetustel ja ära heida meelt, liiga kõrgele seatud eesmärgid tekitavad stressi ja stress teadupärast kaalulangusele kaasa ei aita. Ikka tasa ja targu

ja küll need kilod kaovad.