Kuupäev: 31. July 2014, kl 12.30
Tervitus!
Mulle tundub, et oleme siin justkui mingi automaatsüsteemi osakesed. Maksin järgmiseks perioodiks, aga see ei kajastu minu lehel ning ma ei saa ka päevikut pidada. Vastust minu kirjale pole tulnud. Näib, et sama probleemiga on teistelgi tegu olnud, just siis, kui maksma ei siirdu oma päevikulehelt, vaid mujalt.
Meiega liitumiseks pole minu teada mingeid piiranguid, tuleb lihtsalt oma andmed tabelisse kanda, selle leiab siitsamast teiselt lehelt.
Tabeli suhtes on mul paar mõtet: ärme esialgu kedagi veel välja tõsta, on ju ikkagi suve- ja puhkuste aeg, igal pool pole arvutitki... Ka pole minu meelest mõistlik tabelisse lisada samme ja muid arve ja arvutusi, kisub liiga kirjuks. Ehk teeks soovijatele lisatabeli? Iseenesest tabel pole ju meie eesmärk.
Kuidagi kurvaks ja tõsiseks kisub, tegelikult peaksime ikka rõõmsad ja positiivsed olema.
Ja ma saan ju ka siin kirjutada ja koosolemist tunda. Söömist küll kontrollida praegu(?)
ei saa. Aga mis ma ikka virisen. Naer ja nali on parim abi igaks elujuhtumuseks.....
Homseni, kallid kaasvõitlejad !