Kuupäev: 06. August 2014, kl 12.00
Tere-tere
Jah, käisin ka eile kaalul ja nagu ma kahtlustasin, siis tööle tagasi minek pärast puhkust ei ole hästi mõjunud (puhkuse ajal olin oluliselt liikuma, kuid püüan siiski täna tasa teha õhtul jooksmise või kõndimisega).
Mina olen selline harrastusjooksja - selle aasta pikim läbitud distants on poolmaraton ja augustis tuleb veel üks. Osalen erinevatel rahvajooksudel.
Treenimise mõttes on nii ja naa - väga regulaarselt kahjuks treeningule ei jõua, kuid püüan ikka aeg-ajalt liigutada.
Jooksmisega ka muidugi on nii ja naa, sõltub ilmast palju - juulikuus sai osaletud Südasuve maratoni 15km distantsil ja selle sai läbitud praktiliselt joostes/sörkides ja oli kõik hästi. Hiljaaegu toimunud Saadjärve jooks oli aga niivõrd kuum ja raske ,et pärast 4km lõpetasin jooksmise ja ülejäänud 13 km põhimõtteliselt kõndisin finisisse - lihtsalt liiga kuum oli ja juba pärast paarisaja meetrist sörki tekkis vedelikupuudus ja nii ma lõpuni kõndisingi
Toidu osas ka - ma küll eriti menüüd ei ole muutnud. Ehk seda, et lõunaks ei osta enam praadi vaid toon poest mõne toorsalati ja sinna midagi kõrvale. Karastusjookidest püüan ka hoiduda ja eelistada vett, aga vahel luban mõne karastusjoogi ka.
Magusaga on nii, et vahepeal ei taha üldse (pole isu), kuid teinekord tekib meeletu magusanälg. Ma ei teagi, miks see nii on. Aga vähemalt selliseid perioode, kui oli imetamise ajal, kus võisin 1-2 100g shokolaadi silmagi pilgutamata ära süüa, enam õnneks ei ole. Pigem piirdun väikese 10-20 g shokolaadiga.
Selle kuumaga aga ei sudua ma ära öelda jäätisest, kuid õnneks väga palju ka seda ei tarbi.
Üheks vaenlaseks on veel kindlasti sai, aga püüan seda taas leivaga asendada- vahepeal ma ei söönud peaaegu üldse saia, vahel harva näiteks kalaga või suitsujuustuga. AGa nüüd on kuidagi menüüsse tagasi imbunud - ei teagi miks...
Edu kaasvõitlejad!