Kuupäev: 02. May 2011, kl 21.52
TEre! Heh..mina nädalavahetusel suutsin ikka korralikult volberdada ja patustada, aga kuna tean, et muidu olen elutubli ja täpne, siis mõned patupäevad ei keera midagi mul nulli ja üle 0,5 kg nädalas ma kaotada ei taha, sest see ebatervislik! Eks reedene kaalumine näitab, kuidas läheb! Ma muidu ikka positiivne, sest kaal mul üleliia suur ei ole võrreldes mu pikkusega (normaalkaal), seega ei ole mul midagi kiiret. Põhiline , et rannahooajal tunnen ennast hästi

!
To jäävarblane - Hea tipp, kuidas mina hoian reisil olles kindlat meelt. Viska kotti mõned Corny müslibatoonid suured. Väga maitsvad ja toitvad, kuid ainult 200 kcal...pluss suu saad ka magusaks. Ja kui starbucksi lähed, siis viska kohvrisse ka kiirpudrupakikesi. Need samuti üleliia kaloreid ei anna. üks pakk alla 200 kcal. Võta tee vesi ja viska see pakk sinna sisse. Saad kõhu täis ja suudad oma kaloreid kontrollida. Kui ühe toidukorra juba niimoodi asendad, siis päästad palju kaloreid! Tean, olen ise inglismaal käinud ja seal igal pool kas starbucks või siis fish and chips, mis annavad megakaloreid. Ja need starbucksi kohvijoogid! hehh..pigem võta teed. mõni Frappochino võib anda lausa 1500 kcal

!
EDU!
Pähklike!