Kuupäev: 19. May 2011, kl 11.10
Väga head täiendused
Aga minu jaoks ongi tähtis see, et Mis kõige esimeses postituses ära mainiti...
* Meeldib ka teiste tunnustus ja komplimendid... Mis muudavad iga päev ilusamaks...
Kuna paksuna ei tule sinu ilusale figuurile komplimente, sest figuur puudub... Ja kui keegi midagi mainib siis sellepärats, et mitte midagi halvasti öelda... Olen teinud oma meeterahvaste hulgas "uuringut", kuna olen kuulnud, kui mõnele ümaramale naisele on mõni hea sõna öeldud... Kuna see on teada avalik saladus, et ka paksemad tahavad komlimente siis mõni parema südamega tuleb ka vastu osadele naistele/meestele... Aga alati on parem saada komplimente ilusana...
* Siis klubis/baaris/teatris jne. oleks mugav käia ja ei satuks teiste naiste vaheaja juttude peamises teemaks oma suuruse/paksusega... Vaid hoopis oma ilu ja kaunidusega... Et küll on ikka ilus naine...
* Tervis on üks tähtsamaid punkte- Saad lahti haigustest, ei koorma oma elundeid (eriti südant), ei ole kehal üleliigset rasva, nahk muutub ilusamaks, Trenni on kergem teha jne.
* See on mõeldud ekstra suurtele :
Peenena ei ole hirmu, et kaal su all katki läheks…
Julged istuda kõigile toolidele/diivanitele teades, et need peavad vastu…
Liftis sõites ei ole hirmu, et oled liiga paks ja sulle viisakalt öeldakse, et vabandage, kas saaksite väljuda…
Ei ole hirmu tooli istudes, et sa sinna kinni jääd…
Poes ei saa sa halvustavaid pilke inimestelt, kes su suurust ja korvi sisu kommenteerivad (Tavaliselt on neil jube valik seal kärus/korvis)…
Kõik sõbrad ja tuttavad tunnevad su tänaval ära ja ei pööra pilku ära, kui sind lähenemas näevad (Väga levinud käitumine)…
Julged poes käia riideid ostmas ja tead, et jää oma suurusega silma, sest müüa mainib, et “klaverikotte” meil ei müüada…
Külla minnes ei jälgi kõik sinu ampse ja suutäisi ja ei mtle, et huvitav kui palju ta sööb…
Võid vabalt minna kiirtoitu sööma ja sind ei vaadata ja ei mõelda, et tema käib siin vist tihti ja on kindlasti püsiklient…
Aga tähtis on olla ilus , sale ja terve

Kõik räägivad küll, et on oma kehaga ka suurena rahul aga me kõik teame, et see ei ole tõsi… Ka minu suur tädi alati mainis, et suur on hea / head inimest on alati palju/ ma olen endaga rahul jne. Nüüd on ta alla võtnud üle 40kg ja näeb väga ilus ja kena välja… Ja ta tunnistas, et ta vihkas oma keha aga ei tahtnud seda ka kellegile tunnistada… Ta jõuab rohkem, tervis korras, mehed märkavad ja ta on ise õnnelik…
Loodan, et kellegile haiget ei teinud aga motivatsiooni peaksite siit saama küll… Sest see kõik on elust enesest ja olen oma suurematelt tuttavatelt/sugulastelt küsinud ka…
Kõigile head ja meeldivat salenemist