Kuupäev: 09. June 2011, kl 07.46
Tsau! Kuule, mul ka nii kiire-kiire, pole aega kaalu jälgida ja pole aega foorumis käia. Istun küll terve päev arvuti taga, aga tööd nii palju, vahest ei tule meeldegi et Kaaluabisse ka peaks piiluma.
Mul läheb väga hästi! Teen aga Dukani dieeti, enesetunne 5+ ja ma ei hakka Sind hirmutama, aga homse kaalumisega olen Sul nagu vupsti lähemal! Selle dieediga on nii, et põhimõtteliselt võid teatud asju (proteiine ehk valku) süüa nii palju kui tahad ja millal tahad. Nimekiri toitudest on olemas ja sealt ise valid. Põhiliselt ongi liha (linnuliha), munad, kala, rasvata piimatooted (no juustu ei tohi veel, aga kõik mis on alla 5% rasvasisaldusega). Ja kuigi ma olen hirmus suur magusasõber, kogu aeg harjunud šokolaadi käepäerast hoidma, siis hetkel ma magusavajadust veel ei tunne, sest liha täidab kõhtu nii hästi. Ja kõht on pikalt täis ka lihast ja munast.
Eks mul kindlasti tuleb varsti tagasilöök, nii kui mingi grillimine või väljas söömine on. Tööpäevadel käin kodus söömas, aga nädalavahetused on ju teistmoodi, ikka käid ju väljas või külas. Aga ma saan hakkama, hetkel on küll motivatsioon laes! Jippiii, varsti olen peenike!