Kuupäev: 09. February 2012, kl 13.10
Hommik!
Foxlife - ma kunagi sama rääkisin idude ja merikapsa peale. Muutsin oma juttu peale seda kui immuunsüsteemi haigus külge kargas. Ütleme nii, et mul vedas aga mingil hetkel mõtlesin, et nüüd sis ongi kõik või? Eelmisel kevadel tegingi muutused elustiilis ja sai aru, et olen ise päris palju kaasa aidanud oma organismi kurnamisele. Hommikud ilma hommikusöökideta ja kohe suits hammaste vahele, must kohvi takkaotsa, pidevalt kiire, pidevalt teiste mured, pidevalt alasöömine lõuna ajal, õhtuti külmkapi vahet kimamine ja meeltu nälg või siis veel ka selle nälja tümitamine ja enesesüüdistus, et olen veel paks ka selle kõige peale

. No eks ma siis seel AUGU nö saingi ja sinna auku sattudes esimest korda elus tõsiselt mõtlema hakkasingi, et miks mu liigesed valutavad, miks on nii nagu on, miks olen nagu puuhobune, miks teistel ei ole seda, kust tulevad immunsüsteemi haigused, kuidas tugevdada immuunssüteemi, miks on erinevad ained ja tasakaalustatud toitumine tähtis, miks pole hea pidada dieeti vaid anda organismile vajalikud ained ja vitamiinid, kuidas kõik see on tervik ja omavahel seotud.
Niisiis armas Foxlifekene - see oli nüüd minu eneseõigustus süüa seda merikapsast

))).
Tunnistan teile, et olen toiduainete kaalumisega hooletuks muutunud. Kuidagi vaikselt tuli suhtumine, et no ma juba silmaga adun neid koguseid. TÜHJA!!!! täna adusin täitsa mööda rosinaid. Panin kaalule ja kaalusin üle ja pidin kreepsu saama. Nii et hakkasin taas korralikuks ja kaaluma.