Kuupäev: 01. October 2011, kl 20.42
Õhtust!
Meil siis kohe kaks sünnipäevalast siin! Palju, palju õnne teile ja et need kilod ikka kaoksid ja et teie soovid kõik täituksid!! Jumbukas, sinu pärast olen kohe mures...püüa ikka vastu pidada!
Minu kaal reede seisuga 74,4kg. Olen täitsa rahul, sest söönud olen peaaegu valimatult kõike... Tänane päev möödus ema juures õunamahla tehes. Jeerum milline õunauputus on sellel aastal! 250l on juba sisse tehtud ja lõppu ei ole näha! Ja toanurgas mulksub meil esimest aastat.....õunavein! täitsa põnev, mis sellest välja tuleb! Mees käib ja silitab pudelit

Tema uus hobi ja armastus!
Ahjah, Tippile ka õnne...uute vihmariiete puhul!

Ilmaga sul nüüd küll ei vedanud( et riideid vihma suhtes testida), aga õnneks on meil kõigil kodus dušš!

Kirjuta teinekord, mis materjalist sul see riietus on? Meil on kodus vihmakeep, mis on natuke justkui kummine

Imehästi peab vett, aga seljast ära võttes avastad, et keha on läbimärg, no absoluutselt ei lase kehal hingata! Ega seda imekeepi pole peale esimesi katsetusi rohkem kasutatud ka! Aga ilus näeb välja ja las ta siis ripub ja kaunistab sügiseti esikut
Ilusat algavat nädalat kõigile ja pusime aga edasi...
DB