Kuupäev: 04. November 2011, kl 01.33
Nii panen nüüd 3 kord linnukese, et teade tuleks, kui sa kirjutanud oled, sest ka viimase kirja kohta märget polnud.
See, et kui teised märkavad on eriti vahva ja see annab nii palju juurde motivatsioonile. Kuigi kaalust pole ma midagi eriti maha võtnud viimase kuuga (ca 3 kilo), siis tänu sellele, et tegin JM'i 16 päeva on n.ö mõõtude sulamine olnud iseenesest ning inimesed, kes nägid mind kuu tagasi tegid lapse sünnipäeval komplimente ja see oli eriti hea... lkui vaid nüüd kaalule pihta saaks.
See,et sa aastaga juba pea 12 kilo alla saanud oled, on ju tubli saavutus... vähemalt mina arvan nii!!! Ma pole selle aasta algusest rohkem kui 8 maha saanud, kuigi püüdnud olen - eks vahel ikka mõni apsakas lendab sisse, aga vähemalt püüdsin.
Mis puudutab mõõte, siis võime ka selle kuu kirja panna, kuna ma ise nii kui nii jälgin ka iga kuu alguses ja kui sa ka seda teed, siis pole mõtet järgmist kuud oodata... ongi parem ülevaade silme ees. Seega paneme kirja siis homme ka ümbermõõdud.
Mis puudutab kaalulangust see nädal, siis ideaalis tahaks homemhommikul olla alla 90, st. mul see nädal nii sassi läinud, et ma parem ei taha sellest rääkidagi - vähe sellest, et sünnipäevi 2, siis pean nädalavahetuseks töö ära esitama ning olen kirjutanud hommikul kella 3'ni igapäev aga kuna 2 ööd tegi pisikene tralli ning piiga pärast pean ikka kell 8 üleval olema, et ta lasteaeda viia (Keeldub issiga resoluutselt minemast, aga koju jättaka ei saa, sest siis ma ei saaks päeval üldse midagi tehtud), siis tänu magamatusele olen pidevalt käe magusa järgi haaranud ning täna hommikul näitas kaal lausa 90,6

... olen täna püüdnud küll tagasi hoida aga kardan siiski, et taas 90'ste grupis. Mul üldse viimasel ajal kaal kõigub palju. Järgmisel hommikul peale näidu edastamist eelmine kord oli kaal 98,4, kuigi päev ennem seda polnud ma kuidagigi patustanud ja pigem isegi natukene alla söönud. Ei saa aru, mis toimub - päevi ka saabumas pole veel.
Tabel... ei saa aru, miks sa lahti ei saa... selleks aga, et sa ikka näeksid, panen siia eelmise korra näidud ning uurin veel tupsu käest, et mis võib viga olla. Tahaks ikka, et meil ilus tabel oleks, siis on hea järge ajada
Kaalutabel ALGKAAL 21.10.2011 28.10.2011 Nädala kaalukadu
lohekene 89,8 89,1 -0,7 -0,7
fiskars 101,7 101,2 -0,5 -0,5
Mõõtude tabel Lohekene Lohekene Lohekene
ALGNÄIT 21.10 SOOV VAHE
Rü (alt) 102 96,5 5,5 92
Vü 100 75,2 24,8 96
Pü 108,5 93,5 15 116
Reis 67 53,7 13,3 69
Käsi /õlg 35,5 25,7 9,8 44
Kaal 89,8 68 21,8 101,7
Fiskars Fiskars Fiskars