Kuupäev: 12. April 2013, kl 10.26
Yehhhuuuu, ma saavutasin oma esimese vahe-eesmärgi 99kg
Ehk siis kaal täna hommikul 98,7kg ehk -0,5kg kaduma läinud nädalaga!! Miinus ei ole küll suur, kuid siiski kaal on ju langenud ja tõesti esimene unistus näha kaalul kahekohalist 99kg on nähtud, täna hommikuse seisuga isegi vähem!!!
Ma olen nüüd seisus, kus olin eelmine aasta juulikuus, siis jäi kaalu langetamine toppama, kõige väiksem number, mis sai Uusaastalubaduse duelli tabelisse, oli 98,1kg augusti lõpus (juuli ja augusti pendeldasingi 99-98kg vahel) ja siis hakkas kaal tõusma. Nädala sees 26. augustil, mis oli pühapäev, olen endale üles märkinud numbri 97,8kg ja nüüd loodan selle numbri saavutada järgmiseks reedeks hoides korralikult söömist kontrolli all ja teen ikka trenni ka. Eks paistab, mis järgmine reede see number olema saab, sest vahepeale jääb üks pulmapidu!!!!
Et mitte astuda liiga suurt sammu korraga, panin järgmiseks vahe-eesmärgiks 95kg, numbri mida ma ei ole enda all kaalul näinud aastaid, aastakümneid

Viimati võis see number seal olla gümnaasiumi ajal, ehk siis tõesti üle kümne aasta tagasi.
Head vastupidamist, eelkõige soovin iseendale!!!